İtopya.com değişimi kabul etmemesi

valoo

80+
Reaksiyon skoru
141
İtopya.com'dan PLANET-UNI adlı hazır sistemi aldım. Kasa GameBooster GB-Z007B 650watt'lık kasa ile geldi. Oyuna girdiğimde güç kaynağından çok rahatsız eden fan dönüş sesi çıkarıyor oyundan çıksam bile bilgisayar kapanana kadar güç kaynağı fanı herhangi bir yük olmasa bile son hızda dönerek çok ses çıkarıyor. Kasanın yan kapağını açtığımda ise kasanın önü mesh ızgara olmasına rağmen fanların hava akışını sağlayamadığını tespit ettim. İşlemci ve diğer parçaların ısısını kontrol ettiğimde ise işlemcinin 91 dereceye çıktığını ve ekran kartnının da aynı şekil yüksek derecelere fırladığını gördüm. Durumu itopya'ya izah ettiğimde ise direkt toplama sistemde kasa değişimi yapmıyoruz gibi cevap verildi. Kasayı görerek aldınız buna bir şey yapamıyoruz dedi. Sonra bende dedimki kasayı sadece görerek fanların iş yapamadığını güç kaynağının fanlarının çok aşırı ses çıkartacağını ve kalitesini anlayamam dedim bu zamana kadar bir sürü kasa denedim ama en berbatı buydu. Oysaki kasayı alırken güç kaynağı sisteme yetermi sorun çıkarır mı diye sormuştum direkt sorun çıkarsa koymayız gibi vs. bişeyler dedi firmanın lafına güvenmek zorunda kaldım. Sorunlu modeli siteye koyuyorlar ve sonra sorun çıktığında ise arkasında durmayan bir firma. Gamebooster marka ürünlerden ve İtopya'dan uzak durmanızı öneririm.

İşlemci nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartıda marka model ne

Bir de 14 gün iade hakkın var kargoyla aldıysan iade etmek istiyorum de

değişim kabul edilmemesi normal, sorun yok, kasanın hava akışı kötü olduğu için hem işlemci hem ekran kartı ısınıyor olabilir, onun için düzgün bir kasa şart, güç kaynağı fan sesi problemliyse o garantiye gönderilebilir

Bir de 14 gün iade hakkın var kargoyla aldıysan iade etmek istiyorum de
14 günlük iade süresi geçti ve ilk günü desem bile toplama ürünlerde herhangi bir işlem yapmıyorlar. Sorun şuki ben idare ettim dedim havalar sıcaktır ondan böyledir. İlk zamanlar sadece oyuna girdiğimde çok aşırı ses geliyordu şimdi bilgisayarda hiçbir işlem yapmasam bile fanlar son hızda dönüp çok ses çıkarıyor ve kasanın önü mesh ızgara olmasına rağmen fanlar hiç dönmüyor gibi bir şey hiç etkisi yok

değişim kabul edilmemesi normal, sorun yok, kasanın hava akışı kötü olduğu için hem işlemci hem ekran kartı ısınıyor olabilir, onun için düzgün bir kasa şart, güç kaynağı fan sesi problemliyse o garantiye gönderilebilir
Bende onu söyledim zaten kasa sorunlu. Ben ilk başta güç kaynağı ve kasa sistemime uygunmu sorun çıkartırmı hava akışı iyi mi? diye sordum kendileri sorun yok bir şey olmaz test ediyoz gibi bahaneler söyledi böyle olacağını bilemedim. Getirin kontrol edelim vs. demiyorlar onu kullanmak zorundasın idare etmek zorundasın gibi baştan savma cevaplar veriyorlar

Marka ve model ayrıca kaç dereceye çıkıyor, işlemci ne stok fanmı
msi rtx 3060ti ventus 3x o.c modeli. Kasa hava akışı 0 olduğundan dolayı ekran kartının fanıda son hızlara yakın dönmek zorunda kalıyor ısıya göre aşırı fanları dönüyor ses kirliliği yapıyor edit: 80'lere kadar çıkıyor

Son düzenleme:
14 günlük iade süresi geçti ve ilk günü desem bile toplama ürünlerde herhangi bir işlem yapmıyorlar. Sorun şuki ben idare ettim dedim havalar sıcaktır ondan böyledir. İlk zamanlar sadece oyuna girdiğimde çok aşırı ses geliyordu şimdi bilgisayarda hiçbir işlem yapmasam bile fanlar son hızda dönüp çok ses çıkarıyor ve kasanın önü mesh ızgara olmasına rağmen fanlar hiç dönmüyor gibi bir şey hiç etkisi yok

Bende onu söyledim zaten kasa sorunlu. Ben ilk başta güç kaynağı ve kasa sistemime uygunmu sorun çıkartırmı hava akışı iyi mi? diye sordum kendileri sorun yok bir şey olmaz test ediyoz gibi bahaneler söyledi böyle olacağını bilemedim. Getirin kontrol edelim vs. demiyorlar onu kullanmak zorundasın idare etmek zorundasın gibi baştan savma cevaplar veriyorlar

msi rtx 3060ti ventus 3x o.c modeli. Kasa hava akışı 0 olduğundan dolayı ekran kartının fanıda son hızlara yakın dönmek zorunda kalıyor ısıya göre aşırı fanları dönüyor ses kirliliği yapıyor edit: 80'lere kadar çıkıyor
Yapacak bir şey yok, satıcı lafıyla alırsan olacağı bu dostum. Gamebooster'a güvenmek zaten başlıca hata. Kapak açık kullan.

İtopya.com'dan PLANET-UNI adlı hazır sistemi aldım. Kasa GameBooster GB-Z007B 650watt'lık kasa ile geldi. Oyuna girdiğimde güç kaynağından çok rahatsız eden fan dönüş sesi çıkarıyor oyundan çıksam bile bilgisayar kapanana kadar güç kaynağı fanı herhangi bir yük olmasa bile son hızda dönerek çok ses çıkarıyor. Kasanın yan kapağını açtığımda ise kasanın önü mesh ızgara olmasına rağmen fanların hava akışını sağlayamadığını tespit ettim. İşlemci ve diğer parçaların ısısını kontrol ettiğimde ise işlemcinin 91 dereceye çıktığını ve ekran kartnının da aynı şekil yüksek derecelere fırladığını gördüm. Durumu itopya'ya izah ettiğimde ise direkt toplama sistemde kasa değişimi yapmıyoruz gibi cevap verildi. Kasayı görerek aldınız buna bir şey yapamıyoruz dedi. Sonra bende dedimki kasayı sadece görerek fanların iş yapamadığını güç kaynağının fanlarının çok aşırı ses çıkartacağını ve kalitesini anlayamam dedim bu zamana kadar bir sürü kasa denedim ama en berbatı buydu. Oysaki kasayı alırken güç kaynağı sisteme yetermi sorun çıkarır mı diye sormuştum direkt sorun çıkarsa koymayız gibi vs. bişeyler dedi firmanın lafına güvenmek zorunda kaldım. Sorunlu modeli siteye koyuyorlar ve sonra sorun çıktığında ise arkasında durmayan bir firma. Gamebooster marka ürünlerden ve İtopya'dan uzak durmanızı öneririm.
şöyle açıklayayım. eğerki sistemde sizi rahatsız eden bir durum varsa hani aşırı ses kullanılamazlık durumu oluşturuyorsa elbette iade değişim hakkınız olacaktır. fakat f/p ucuz sistemlerin niye ucuz olduğu anlamak gerekiyor. neredeyse tüm fiyatı uygun olan çoğu sistemde biliyrosunuz gamebooster ve benzeri mümkün olduğunca ucuz kasalar ve psular kullanıyorlar ve kasanın fanları genelinde zayıf çıkıyor çünkü ucuz sistem dediğimiz için birşeyden kısmaları gerekiyor. size ucuz fiyata cooler masterın td500ünü veya lianli'nin lancoolunu vermelerini beklememek gerekiyor. 12400f stok soğtucuda yük binen uygulamalarda ısınıyor hemde baya ısınıyor. yani 13100f kullanıyorum aynı stok soğutucu yüke bindiğinde 80-85 dereceleri çok rahat görüyor i3 olmasına rağmen. psunun fanları tam devir dönmesi aşırı şiddetli ses çıkarması normal değil o kısımda %100 haklısınız fakat çoğu kişi, psu sesi zannettiği şeyin ekran kartı fanı veya işlemci fanıyla karıştırabiliyor. çünkü uygulamalarda oyunlarda yüksek ısılara çıktığında stok/giriş seviye soğutucu olduklarından gelen sen inanılmaz yüksek ve rahatsız edici olabiliyor. eğerki iade düşünüyorsanız mutlaka psuda çıkan sesin bir kanıt videosunu vs elinizde bulundurun hatta bizimlede paylaşabilirseniz bizde görmüş oluruz.

Yapacak bir şey yok, satıcı lafıyla alırsan olacağı bu dostum. Gamebooster'a güvenmek zaten başlıca hata. Kapak açık kullan.
Açıkta kapalıda kullansam farketmiyor güç kaynağı fanından çok yüksek fan sesi geliyor. Oyun açmaya korkar oldum.

şöyle açıklayayım. eğerki sistemde sizi rahatsız eden bir durum varsa hani aşırı ses kullanılamazlık durumu oluşturuyorsa elbette iade değişim hakkınız olacaktır. fakat f/p ucuz sistemlerin niye ucuz olduğu anlamak gerekiyor. neredeyse tüm fiyatı uygun olan çoğu sistemde biliyrosunuz gamebooster ve benzeri mümkün olduğunca ucuz kasalar ve psular kullanıyorlar ve kasanın fanları genelinde zayıf çıkıyor çünkü ucuz sistem dediğimiz için birşeyden kısmaları gerekiyor. size ucuz fiyata cooler masterın td500ünü veya lianli'nin lancoolunu vermelerini beklememek gerekiyor. 12400f stok soğtucuda tam yük binen uygulamalarda ısınıyor hemde baya ısınıyor. yani 13100f kullanıyorum aynı stok soğutucu tam yüke bindiğinde 80-85 dereceleri çok rahat görüyor i3 olmasına rağmen. psunun fanları tam devir dönmesi aşırı şiddetli ses çıkarması normal değil o kısımda %100 haklısınız fakat çoğu kişi, psu sesi zannettiği şeyin ekran kartı fanı veya işlemci fanıyla karıştırabiliyor. çünkü uygulamalarda oyunlarda yüksek ısılara çıktığında stok/giriş seviye soğutucu olduklarından gelen sen inanılmaz yüksek ve rahatsız edici olabiliyor. eğerki iade düşünüyorsanız mutlaka psuda çıkan sesin bir kanıt videosunu vs elinizde bulundurun hatta bizimlede paylaşabilirseniz bizde görmüş oluruz.
Hocam ekran kartının fanları dönmüyor iken ve işlemcinin fanınıda manuel olarak nazikçe durdurdum. Yüksek gelen ve rahatsız eden sesin güç kaynağından geldiğine tamamen tespit ettim. Ya kasada hiçbir oyun açık değilken yük altında değilken güç kaynağı saçma bir şekilde çok aşırı fanları dönüyor. Sorunlu olduğunu söylüyorum bana idare etmelisin diyor. Edit: kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum ama kasa fanları yüzünden tam perfmormans alamayabilirim.

Son düzenleme:
Açıkta kapalıda kullansam farketmiyor güç kaynağı fanından çok yüksek fan sesi geliyor. Oyun açmaya korkar oldum.

Hocam ekran kartının fanları dönmüyor iken ve işlemcinin fanınıda manuel olarak nazikçe durdurdum. Yüksek gelen ve rahatsız eden sesin güç kaynağından geldiğine tamamen tespit ettim. Ya kasada hiçbir oyun açık değilken yük altında değilken güç kaynağı saçma bir şekilde çok aşırı fanları dönüyor. Sorunlu olduğunu söylüyorum bana idare etmelisin diyor.
idare etmelisin gibi bir durum yok eğerki ses çok ciddi düzeydeyse değişim tamir hakkın olacaktır. öyle bir dünya yok. oda da f16 uçak sesi çıkıyor idare et diyorlar. istersen video çek kanıt videosu iade de işine yarayacaktır. çünkü tüketici hakem heyetinde lazım olacaktır. yeğenime bende rx 6600lü gamebooster kasa aldık ama psuda aşırı şiddetli ses gelmiyor. yukarıda anlattığınız gibi kasadaki bütün fanları kasa fanları dahil nazikçe durudurup psudan çıkan sesin bi videosunu çekebilirsiniz.

Kasanın hava akışı kötüyse hava akışı iyi olan kasa koyacaklar kardeşim burda tüketicinin hatası yok güç kaynağında dediginize katılıykrum

Hocam ekran kartının fanları dönmüyor iken ve işlemcinin fanınıda manuel olarak nazikçe durdurdum. Yüksek gelen ve rahatsız eden sesin güç kaynağından geldiğine tamamen tespit ettim. Ya kasada hiçbir oyun açık değilken yük altında değilken güç kaynağı saçma bir şekilde çok aşırı fanları dönüyor. Sorunlu olduğunu söylüyorum bana idare etmelisin diyor. Edit: kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum ama kasa fanları yüzünden tam perfmormans alamayabilirim.
Ne demek idare edicekskn bana böyle deseler olay çıkad gırtlaklarım herhalde sen 0 parası verdin hiç utanmada yok bunlarda gaming gen tr itopya ulan bunların hepsimi aynı olur al birini vur ötekine

idare etmelisin gibi bir durum yok eğerki ses çok ciddi düzeydeyse değişim tamir hakkın olacaktır. öyle bir dünya yok. oda da f16 uçak sesi çıkıyor idare et diyorlar. istersen video çek kanıt videosu iade de işine yarayacaktır. çünkü tüketici hakem heyetinde lazım olacaktır. yeğenime bende rx 6600lü gamebooster kasa aldık ama psuda aşırı şiddetli ses gelmiyor. yukarıda anlattığınız gibi kasadaki bütün fanları kasa fanları dahil nazikçe durudurup psudan çıkan sesin bi videosunu çekebilirsiniz.
Direk değişim yapacklar hocam 0 ürüne tamir yapılmaz ben asla kabul etmem kimse etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,711
Üyeler
183,328
Son üye
wither
Geri