valoo
80+
- Reaksiyon skoru
- 141
İtopya.com'dan PLANET-UNI adlı hazır sistemi aldım. Kasa GameBooster GB-Z007B 650watt'lık kasa ile geldi. Oyuna girdiğimde güç kaynağından çok rahatsız eden fan dönüş sesi çıkarıyor oyundan çıksam bile bilgisayar kapanana kadar güç kaynağı fanı herhangi bir yük olmasa bile son hızda dönerek çok ses çıkarıyor. Kasanın yan kapağını açtığımda ise kasanın önü mesh ızgara olmasına rağmen fanların hava akışını sağlayamadığını tespit ettim. İşlemci ve diğer parçaların ısısını kontrol ettiğimde ise işlemcinin 91 dereceye çıktığını ve ekran kartnının da aynı şekil yüksek derecelere fırladığını gördüm. Durumu itopya'ya izah ettiğimde ise direkt toplama sistemde kasa değişimi yapmıyoruz gibi cevap verildi. Kasayı görerek aldınız buna bir şey yapamıyoruz dedi. Sonra bende dedimki kasayı sadece görerek fanların iş yapamadığını güç kaynağının fanlarının çok aşırı ses çıkartacağını ve kalitesini anlayamam dedim bu zamana kadar bir sürü kasa denedim ama en berbatı buydu. Oysaki kasayı alırken güç kaynağı sisteme yetermi sorun çıkarır mı diye sormuştum direkt sorun çıkarsa koymayız gibi vs. bişeyler dedi firmanın lafına güvenmek zorunda kaldım. Sorunlu modeli siteye koyuyorlar ve sonra sorun çıktığında ise arkasında durmayan bir firma. Gamebooster marka ürünlerden ve İtopya'dan uzak durmanızı öneririm.