iPhone 8'den S22'ye geçilir mi

Hocam arkadaşlarımda kullanıyor S23 gerçekten çok güzel bir telefon. Android için en iyileri hatta. Bu ekonomide asla fanboyluk yapılmaz. Paran varsa al iPhone keyfine bak. Ama bütçen yoksa yine Samsung yarı fiyatına Amiral gemisi satıyor iPhone'den ahım şahım farkı yok. Eskiden ben de Apple derdim ama insan düşünüce farkına varıyor.
tercih meselesi tabi. arkadaşım 15 pro max alıcak bi bakıcam bende tadına. ama ben param olsada almam şahsen. hem kocaman hem gereksiz o para. şuan fantazi olarak denemek için fold 5 istiyorum bakalım. s23 ultra alıcaktım oda hem büyük hem kavisli bana göre değil. tuğla gibi telefonlardan sıkılmıştım.s23 kurtarıcı oldu bana. hem küçük hem ekran büyük hemde güçlü hem kamerası...
btçenize göre hayırlısı olsun şimdiden ne alırsanız.

tercih meselesi tabi. arkadaşım 15 pro max alıcak bi bakıcam bende tadına. ama ben param olsada almam şahsen. hem kocaman hem gereksiz o para. şuan fantazi olarak denemek için fold 5 istiyorum bakalım. s23 ultra alıcaktım oda hem büyük hem kavisli bana göre değil. tuğla gibi telefonlardan sıkılmıştım.s23 kurtarıcı oldu bana. hem küçük hem ekran büyük hemde güçlü hem kamerası...
btçenize göre hayırlısı olsun şimdiden ne alırsanız.
Teşekkürler hocam. S23 bu kadar uzun süre gidecekken S22'de en azından onun kadar gider değil mi ? O da geçen senenin amiral gemisi sonuçta. Eğer başlarda dediğim gibi Nokia 3 denen illet telefonla tanışmasaydım Android telefonlara böyle yaklaşmazdım. Önyargılarımı atıp denemek istiyorum, tek isteğim telefonun beni üzmemesi donup kasarak.

Teşekkürler hocam. S23 bu kadar uzun süre gidecekken S22'de en azından onun kadar gider değil mi ? O da geçen senenin amiral gemisi sonuçta. Eğer başlarda dediğim gibi Nokia 3 denen illet telefonla tanışmasaydım Android telefonlara böyle yaklaşmazdım. Önyargılarımı atıp denemek istiyorum, tek isteğim telefonun beni üzmemesi donup kasarak.
bence s21 bile gider. teknoloji şans işi tabikide. ama artık öyle kolay kolay takılıp kasan adroid yok gibi bişey. 5 6 yllık andoidler hala kullanan var ve o zaman android gerçekten pek iyi değildi. şuan baya baya toparladı . genel olarak zaten androidten ziyade kasmasını sağlayan şeyler uygulama güncellemeleri. iosta tek bir basit sistem üzerinde olduğunda uygulamalarda güzel destek verebiliyordu. samsungta yavaş yavaş çözdü bence o işi. ben s23 ün min bi 4 yılı var diyorum rahat kullanım olarak. s22 de 3 diyebilirim. ölücü bi sayı olur tabi. buna kullanım koşullarıda etkli eder filan.

bence s21 bile gider. teknoloji şans işi tabikide. ama artık öyle kolay kolay takılıp kasan adroid yok gibi bişey. 5 6 yllık andoidler hala kullanan var ve o zaman android gerçekten pek iyi değildi. şuan baya baya toparladı . genel olarak zaten androidten ziyade kasmasını sağlayan şeyler uygulama güncellemeleri. iosta tek bir basit sistem üzerinde olduğunda uygulamalarda güzel destek verebiliyordu. samsungta yavaş yavaş çözdü bence o işi. ben s23 ün min bi 4 yılı var diyorum rahat kullanım olarak. s22 de 3 diyebilirim. ölücü bi sayı olur tabi. buna kullanım koşullarıda etkli eder filan.
Yardım için teşekkürler hocam. S22-23 ya da iPhone 12 geçerim. Bu cihazların hiçbiri üzmez açıkçası. iPhone 8 bile cayır cayır kasmadan çalışıyor. Ek olarak teknolojide durmuyor gelişiyor. Eskiden daha uzun süre gidecek her şey. Ya bu tecrübem yada sonraki tecrübem Android olur diye düşünüyorum :) Hayırlısı olsun, iPhone 12'nin altında veya S21'in altında cihaz almadıkça ileride üzmez ki, kişiye bağlı zaten. Birine iPhone 7 verirsin o bile yeter. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim hocam iyi akşamlar.

Hocam başlarda ben de istiyordum ama sadece yazılım ve işlemciyi yerine her şeyi dengede bir telefon istiyorum. A15 Bionic çok güçlü, iOS'ta çok stabil ama artık aşırı küçük ekran ve bataryadan bıktım. 12 Mini - 13 Mini'deki tasarımlar çok güzel ama onlarda düz 12-13'ten pahalı cihazlar. Arada en azından bi dizi falan izlemek isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer zamanında alsaydım upgrade etmeye gerek yoktu hocam. Güzel cihaz ama 25.000 TL çok...
Knk maalesef öyle bu devirde ne fiyatını hak ediyor ki, her şey pahalı bu devirde

Herkese selamlar. 3 senedir iOS kullanıyorum ve kendisi çok stabil. Ama 20-28.000 TL bütçede sıfır olarak iPhone 11 ve SE3 var. Birisi eski, birisi küçücük. iPhone 8 kadar küçük telefondan sıkıldım artık. S22 almak istiyorum. iPhone 8'i 3 senedir sorunsuz kullanıyorum ve hala 1-2 sene daha gider gibi. S22 pişman eder mi beni ? Ekran süresi olarak değil. İleride kasma donma anlamında danışmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? S23FE'de alabilirim.
Düz 23'e geç ben İPhone X'ten S21 ultraya geçtim resmen çağ atladım gerçekten telefon hem çok dikkat çekiyordu elimde hemde sıkılmayacağın özellikler var o canlı ekran donma kasma 0'dı bence S23'ü al çok şık duruyor daha uzun ömürlü olsun

Herkese selamlar. 3 senedir iOS kullanıyorum ve kendisi çok stabil. Ama 20-28.000 TL bütçede sıfır olarak iPhone 11 ve SE3 var. Birisi eski, birisi küçücük. iPhone 8 kadar küçük telefondan sıkıldım artık. S22 almak istiyorum. iPhone 8'i 3 senedir sorunsuz kullanıyorum ve hala 1-2 sene daha gider gibi. S22 pişman eder mi beni ? Ekran süresi olarak değil. İleride kasma donma anlamında danışmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? S23FE'de alabilirim.
iPhone 8 den herhangi bir telefona geçilir kardeşim sormana gerek yok 😂 ama dediğin gibi o fiyatlara çok şanslıysan tanıdıktan falan 13 bulursun anca o da çok şanslıysan

S23 FE almanı tavsiye edebilirim ama snapdragon 8 gen 1 ise al eğer exynos ise s22 al derim. İşlemci telefonu ne kadar süre gideceğini belirler. Samsung exynos işlemcisini iyi ama snapdragon un yanında sönük kalır.

iPhone 8 den herhangi bir telefona geçilir kardeşim sormana gerek yok 😂 ama dediğin gibi o fiyatlara çok şanslıysan tanıdıktan falan 13 bulursun anca o da çok şanslıysan
Hocam 6.1 inç bile büyük geliyor bana ya. En son çare öyle bir şey alacağım. Önceliğim 12 Mini, o kadar çıkamazsam S22.

Hocam 6.1 inç bile büyük geliyor bana ya. En son çare öyle bir şey alacağım. Önceliğim 12 Mini, o kadar çıkamazsam S22.
Yani küçük istiyorsan nerdeyse tek opsiyonun mini iPhone serisi zaten inşallah içine sinen bir telefon bulabilirsin

Yani küçük istiyorsan nerdeyse tek opsiyonun mini iPhone serisi zaten inşallah içine sinen bir telefon bulabilirsin
İnşallah hocam. S22 cazip geliyor ama 5 senedir aynı telefon bende duruyor hala sapasağlam. iOS bana göre hala daha stabil. Sadece sarjı hızlı bitiyor benim telefonun. Uyguna bulabilirsem iPhone 12 - 12 Mini alacağım hocam teşekkür ederim. Teknolojiyi anlamıyorum valla. Her sene yenisi çıkınca çabucak eskiyor. 12 alacağım, alamazsam S serisinden bir cihaz.

Geri