s22 kamera net değil

Reaksiyon skoru
43
iphone 11 den s22'ye geötim çektiğim fotoğraflar ve videolar beklediğim kadar net değil , özellikle fotoğraflar çok keskin oluyor iphonedeki gibi gerçekci bir görüntü elde edemiyorum bazen odak sorunları yaşıyorum özellikle 3x de . çözümü/ayarları bilen varsa yardımcı olursa sevinirim (cihazın garantisi devam ediyor)

kamerayı sil öyle dene lens kirli olabilir koruma varsa ondan olabilir

kamerayı sil öyle dene lens kirli olabilir koruma varsa ondan olabilir
Koruma vs yok lenslerde çekimlerden önce temizliyorum leke veya toz kalmıyor üzerinde ona rağmen kötü çekiyor . Çözüm bulamazsam garantiye göndereceğim artık çok canımı sıkmaya başladı

Bir ayarla çözülüyor bu ben de yapmıştım ama sonra varsayılana döndüm yanlışlıkla. Hangisi hatırlamıyorum bulan varsa beni de etiketleyebilir.

Keskinlik Samsung'un klasik olayı. 1080P'de video çekersen hayli hayli keskinlik oluyor. Renklerde doğallık bekleme zaten. 3x'de neden net değil bilemiyorum.

Keskinlik Samsung'un klasik olayı. 1080P'de video çekersen hayli hayli keskinlik oluyor. Renklerde doğallık bekleme zaten. 3x'de neden net değil bilemiyorum.
Telefonun genel performansını beğendim , fotoğraf performansını da beğendim fakat video konusunda beni çok üzdü bazen güzel çekiyoe bazen çekmiyor özellikle keskinliğin fazla olması çok göze batıyor ve 8k video performansı iphonenin 1080 inden daha kötü (renkler gerçekçi değil odak problemleri oluyor yine keskinlik fazla olduğu için yağlı bir görüntü oluşuyor) çözüm bulunmazsa s22 ultra ya da s23 önerir misiniz? (aynı sorunları bu cihazlarla yaşar mıyım yoksa iphoneye tekrar geçmeli miyim)

Telefonun genel performansını beğendim , fotoğraf performansını da beğendim fakat video konusunda beni çok üzdü bazen güzel çekiyoe bazen çekmiyor özellikle keskinliğin fazla olması çok göze batıyor ve 8k video performansı iphonenin 1080 inden daha kötü (renkler gerçekçi değil odak problemleri oluyor yine keskinlik fazla olduğu için yağlı bir görüntü oluşuyor) çözüm bulunmazsa s22 ultra ya da s23 önerir misiniz? (aynı sorunları bu cihazlarla yaşar mıyım yoksa iphoneye tekrar geçmeli miyim)
Aynı sorunlar onlarda da geçerli (Keskinlik ve doğal olmaması). 13 ve üzeri alacaksan öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri