teşekkürlerHocam o değişmiş PRIME DIJITAL yazıp 5555 e göndermeniz gerekiyor.
teşekkürlerHocam o değişmiş PRIME DIJITAL yazıp 5555 e göndermeniz gerekiyor.
Zafer inananlarındır!Hattım faturalı tt idi. Turkcelle taşıdım şimdi 2 4 gün dedi bakalım ne olacak![]()
Eş dost çoluk çocuk kim varsa taşıyın yılbaşı geliyor kazıklar yağlanmaya başladı bakteşekkürler
Geçersin geçer yalan söylüyorlarUsta gecemezsin 1 ay beklemelisin diyorlar, Vodafone faturasiza geçtim, şimdi tt gececgim faturalıya
aradı birilerini yapamıyoruz tarzı söyledi, ama işin garip yanı müdürlükteki kişyie direkt dedim, ben vıodafone geçsem, hat açıldıktan sonra gelsem bu kampanyayı alsam olur mu diye, olur dedi. Hatta bugün 444'den aradılar 25+5 gb faturalı tarife sundular alır mısın diye, ben de o kampanayyı söyleyip akşam bayiye soracağım dedim. madem geçemiyorum neden 25+5 teklif veriyorlarGeçersin geçer yalan söylüyorlar![]()
prime 40 kampanyası mı uzatilmış konuda bahsettiği paket yaniKonu sahibi arkadaş bilgilendirebilirse sevinirim. Az önce Telekom bayisine hat taşımak için uğradım. Kampanyanın ay sonuna kadar uzatıldığını, bunun yanında 1 ay içerisinde hat taşıma yaptığım için bu pakete geçemeyeceğimi söyledi. Vodafone a geçişim bugün itibariyle gerçekleşti ancak, dediğim gibi 1 ay Vodafone da durmam gerekiyormuş. Farklı ücret çıkan arkadaşlar da olmuş. Konu ile ilgili bilgilendirme yaparsa sevinirim.
Ay sonuna kadar geçerliŞuan gidip yapsak olurmu hâlâ
Evet hocam ay sonuna kadar uzadıprime 40 kampanyası mı uzatilmış konuda bahsettiği paket yani
2 4 güne taşınır hatBugün şans eseri gördüm konuyu sabah 13:00 gibi taşıdım saat kaç gibi sms gelir ?
Ya oluyor da onlar insanları kopariyolar gitme diye.aradı birilerini yapamıyoruz tarzı söyledi, ama işin garip yanı müdürlükteki kişyie direkt dedim, ben vıodafone geçsem, hat açıldıktan sonra gelsem bu kampanyayı alsam olur mu diye, olur dedi. Hatta bugün 444'den aradılar 25+5 gb faturalı tarife sundular alır mısın diye, ben de o kampanayyı söyleyip akşam bayiye soracağım dedim. madem geçemiyorum neden 25+5 teklif veriyorlar
Evet 2-3 gün daha kullanırsın. Bi sms geliyo şu saatten itibaren artık operatör değişecek diye o saat geldiğinde yeni hattınızı takıp TT bayiisinin yolunu tutunArkadaşlar numara taşırken şuan ki hattı kullanabiliyoruz değil mi ?
Valla silmezler muhtemelen de hangisi az ise o parayı istiyolar. 600TL biraz abartı olmuş. Bilemedim acıkcasıarkadaşlar ben gsmobile kullanıyorum, haziranda sözleşme yenilemiştim, yeniledikten sanırım birkaç gün sonra gsmobile kapatılmış.(yeni abone alımına) Şu an bu konusu açılan paketlerden birine geçmek istesem nasıl olur? Gsmobile cayma bedeli 600 küsür lira dedi ancak yeniden Türk telekoma geçmiş olacağım için bu borcu bir defaya mahsus silerler mi? Unutmadan, kanuna göre süresi 1 yıl ya da 1 yılı aşan sözleşmelerin feshinde ceza bedeli talep edilemiyor ama tabii ki firmalar uğraştırıyor.