PSU'm parçalarım için yeterli mi?

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba elimde rx570 4gb ve r5 5600 işlemcim var.Anakart A320 m-e ve 16 GB ram var. Bilgisayarımı bir süre kullandım fakat sonra açılmamaya ve mavi ekran yemeye başladım sürekli. Bilgisayarcıya gittiğimde ise sorunun PSU da olduğunu söyledi. Benim elimde xigmatek 500w PSU var acaba yeterli olmadı mı? Fakat yeterli olmasa bir süre kullanamazdım diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
PSU Gayet yeterli. Bkz: İmzam ,
Mavi ekran yediğiniz zaman çekilmiş fotoğraf veya minidump dosyanız varsa bu işle ilgilenen arkadaşlar var.

Arkadaşlar merhaba elimde rx570 4gb ve r5 5600 işlemcim var.Anakart A320 m-e ve 16 GB ram var. Bilgisayarımı bir süre kullandım fakat sonra açılmamaya ve mavi ekran yemeye başladım sürekli. Bilgisayarcıya gittiğimde ise sorunun PSU da olduğunu söyledi. Benim elimde xigmatek 500w PSU var acaba yeterli olmadı mı? Fakat yeterli olmasa bir süre kullanamazdım diye düşünüyorum.
psu fazlasıyla yeter farklı bir ramle sistemi açmayı dene

parçalar için yeterli psu

Mavi ekran yediğiniz zaman çekilmiş fotoğraf veya minidump dosyanız varsa bu işle ilgilenen arkadaşlar var.
Bilgisayar açılır açılmaz yiyorum sürekli şimdi bilgisayarı almaya gideceğim akşama atıcağım

Hocam öncelikle kusuruma bakmayın çok geç döndüm biliyorum. Sıkıntılar yaşadım birsürü tekrardan geldim ama buyrun

Ekler

• IMG_20231124_165846.jpg
    IMG_20231124_165846.jpg
    2.5 MB · Hit: 44
Hocam öncelikle kusuruma bakmayın çok geç döndüm biliyorum. Sıkıntılar yaşadım birsürü tekrardan geldim ama buyrun
Hocam siz de kusura bakmayın, forumda aktif olamadım şimdi görüyorum. Anladığım kadarıyla kritik bir işlem kapatılmış. Mavi ekran yemenizin sebebi bu. Örneğin;
1701929204864.png

"Shell Infrastructure Host" işlemini kapatırsak bilgisayarın kapatılacağı söyleniyor. Sorun hala devam ediyorsa temiz bir format işinizi görebilir.

neye göre yeterli dediniz? psu ne marka model ve 12V kanalından kaç A veriyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

memtest 86 yap, sistemde ekran kartın olur, işlemcin, ram'in olur overclock varsa default ayarlara dön.

Geri