Öncelikle 7800xt çok daha iyi ama intel işlemci ile AMD ekran kartı uyumu tavsiye etmiyorum çünkü birçok teknolojiden geri kalıyorsunuz en mantıklı işlemci 7800xt ile AMD ryzen 5 7500f olurBaşlıkta anlaşılacağı üzere işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı arkadaşlar ona göre 6900 XT ye yöneleceğim. Hatta 6900 XT ile darboğaz yapar mı bu vesile ile bunuda sormuş olayım. Ayrıca kaçlık PSU kurtarır bu bileşenleri?
7800xt ve 6900xt çok yakın kartlar.Öncelikle 7800xt çok daha iyi ama intel işlemci ile AMD ekran kartı uyumu tavsiye etmiyorum çünkü birçok teknolojiden geri kalıyorsunuz en mantıklı işlemci 7800xt ile AMD ryzen 5 7500f olur
Hocam peki bu işlemciye gider dediğiniz ekran kartı nedir Nvidia tarafında?Öncelikle 7800xt çok daha iyi ama intel işlemci ile AMD ekran kartı uyumu tavsiye etmiyorum çünkü birçok teknolojiden geri kalıyorsunuz en mantıklı işlemci 7800xt ile AMD ryzen 5 7500f olur
Detaylı incelemedim hocam bakacağım buna şimdi7800xt ve 6900xt çok yakın kartlar.
Hocam malesef işlemci ve anakart değiştirme lüksüm yok. Şuan mecburen bu kombinasyonu kullanmam gerekiyor.Öncelikle 7800xt çok daha iyi ama intel işlemci ile AMD ekran kartı uyumu tavsiye etmiyorum çünkü birçok teknolojiden geri kalıyorsunuz en mantıklı işlemci 7800xt ile AMD ryzen 5 7500f olur
7800xt teknoloji ve performans bakımından daha iyi7800xt ve 6900xt çok yakın kartlar.
1080p de darboğaz yapar her türlü. 2k ve 4k da yapmaz iki kartta.Hocam peki bu işlemciye gider dediğiniz ekran kartı nedir Nvidia tarafında?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı incelemedim hocam bakacağım buna şimdi
Hocam malesef işlemci ve anakart değiştirme lüksüm yok. Şuan mecburen bu kombinasyonu kullanmam gerekiyor.
Hocam ozmn en iyi Nvidia ekran kartı efsane cumadan bir 4060 çekmekHocam peki bu işlemciye gider dediğiniz ekran kartı nedir Nvidia tarafında?
Detaylı incelemedim hocam bakacağım buna şimdi
Hocam malesef işlemci ve anakart değiştirme lüksüm yok. Şuan mecburen bu kombinasyonu kullanmam gerekiyor.
bir nesil güncel olduğu için tabii ki daha avantajlı.7800xt teknoloji ve performans bakımından daha iyi
Yok 2k da kullanacağım. Darboğaz yapmadığından emin olmam gerekiyor ona göre alacağım çünkü.1080p de darboğaz yapar her türlü. 2k ve 4k da yapmaz iki kartta.
Yani 4060 bunlarla yarışabilecek bir kart mı?Hocam ozmn en iyi Nvidia ekran kartı efsane cumadan bir 4060 çekmek
Ya yarışamaz ama 2k da kullanacaksanız indirimde 16-17 ye Bir 4070 alırsınYok 2k da kullanacağım. Darboğaz yapmadığından emin olmam gerekiyor ona göre alacağım çünkü.
Yani 4060 bunlarla yarışabilecek bir kart mı?
yarışamaz bunlar 4070ti rakibi.Yok 2k da kullanacağım. Darboğaz yapmadığından emin olmam gerekiyor ona göre alacağım çünkü.
Yani 4060 bunlarla yarışabilecek bir kart mı?
O zmn işlemci ve anakart godbayYok hocam 4070 kullanıyordum zaten onu sattım. 16 GB en az rame sahip ekran kartı istiyorum.