❌İndirim Bitti! 🔥🔥Ugreen Cat7 U/Ftp Flat Ethernet Kablosu 5 Metre 80TL 🔥🔥

Modemle gelen ethernet kablosunu kullanıyorum bu daha mı iyi farkı oluyormu yani
daha iyi.
aldım sağolun gigabit düzeyinde hız destekler değil mi?
destekler.

Aldım inşallah çakma değildir teşekkür ederim
çakma değil mağazanın sattığı ugreen ürünlerinin yorumlarını inceleyin.

Alırken son 2 yazıyordu aldım ve bitti teşekkürler
güle güle kullan.

mucize40 kodunu kullanın + nays

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
En iyisi kablo yaptırmak Reçber marka cat6 kablo aldım metresi 10tl'den 16mt'ye 160tl ödedim rj45 başlık ise 10tl tuttu bana maliyeti 170tl oldu hazır kablo almak çok mantıksız hile hurda olabilme ihtimali daha yüksek .Bendeki kablo %100 bakır olduğundan eminim gönlüm rahat.

Cat 8 örgülüsünü kullanıyorum ama bu da iyimişti biraz kısa olsa daha iyimişti birde örgülü olsa al en az 20 sene götürür bence

ürün elime ulaştı sadece kendi paketinde değil de şeffaf bir pakete koyulmuş. Orijinal gibi duruyor. PC'e taktığımda da herhangi bir ping ya da hız düşüşü görmedim.

ürün elime ulaştı sadece kendi paketinde değil de şeffaf bir pakete koyulmuş. Orijinal gibi duruyor. PC'e taktığımda da herhangi bir ping ya da hız düşüşü görmedim.
güle güle kullan.

Bana da geldi ama böyle ne markası var ne böyle garanti ne de fatura ama taktim 25mbps veriyo ve 10 ping vetiyo yani bi bozukluk yok ama hiç güven vermiyor paketlemesi bide 5 metre kisa geldi y

daha iyi.

destekler.

çakma değil mağazanın sattığı ugreen ürünlerinin yorumlarını inceleyin.

güle güle kullan.
Orijinal olduğunu nasıl anlayacağım hocam kabloda cat7 flat cable rohs ugreen.com yazıyor orijnal üründür ozaman demi

Son düzenleme:
Geri