HyperX Alloy Elite klavyem var. Türkçe değil idi. Çok daha pahalı iken aldım. Uzun zamandır kullanıyorum. İş yerinde günde 9-10 saat kullanıyorum. Sürekli yazı yazıyorum. En ufak yıpranma parlama yapmadı. Çok memnunum. Kalavyem ile bire bir uyumlu olduğu için mükemmel oldu. Bir de yedek alsam mı diye düşünüyorum. Fiyat çok düşmüş.
Keycaps'lerinden içinden küçük enter tuşu çıkıyormuş (kesin emin değilim çıkmazsa iade edeceğim) bu yüzden bende sipariş verdim fiyatı bedava normalde kaç aydır fiyatı 450-500 TL arasındaydı büyük ihtimalle stok eritmek amacıyla yapılmış indirim fiyat güzel. HyperX alloy origins 60 klavyeme takacağım.
Şu an kullandığım klavyelerden biri. Eminim yani. %65 layoutun full size tuş takımı ile uyumlu olmaması normal. Ona uygun Türkçe tuş takımı bulamazsın zaten. Bence kalsın. Eksikleri ali expressten bir pudding keycaps seti alarak tamamlarsın. Ben öyle yaptım. Ctrl, alt, fn, shift, pgup pgdown gibi tuşlar uymayacak. Burada gördüğün setup aynen dediğim gibi başka bir pudding keycaps seti daha alarak tamamlandı.
Şu an kullandığım klavyelerden biri. Eminim yani. %65 layoutun full size tuş takımı ile uyumlu olmaması normal. Ona uygun Türkçe tuş takımı bulamazsın zaten. Bence kalsın. Eksikleri ali expressten bir pudding keycaps seti alarak tamamlarsın. Ben öyle yaptım.
Bu arada içinden küçük enter tuşu çıkmıyor shift tuşu ise çok küçük onlar uymuyor şimdi HyperX desteği ile konuşucağım belki bir kaç tane tuş gönderirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer benim gibi Hyperx Alloy origins 60 klavyeniz var ise veya herhangi bir HyperX klavye ve bazı tuşlar benim gibi uymadıysa HyperX desteğine yazarak Uygun tuş Keycaps isteyebilirsiniz kendilerinden rica ettim ve gönderebileceklerini söylediler gerçekten HyperX'in teknik desteği MUAZZAM.
Kendilerine şu tarz tuşların uyabileceğini söyleyin bu tarz tuşlar %80 ihtimalle HyperX alloy origins 60 gibi klavyelere uyacaktır.
The Fnatic miniSTREAK is a TenKeyLess mechanical gaming keyboard. It has individually-lit keys with full RGB backlighting, and you can set macros to any key thro...