Benim klavyemde sadece kırmızı. Fotoğraf koydum. Bence yakışıyor.Sadece kırmızı ışıklandırması olan bir klavye için güzel olur mu sizce ?
Aynı klavye bende de var. Fn alt ctrl alt vb tuşlar uymaz.Akko 3068B Plus klavyeye uyar mı? Birde bu klavyede
PBT Dye-Sub keycaps var. Ne kadar fark var aralarında kalite olarak?
Bugün kargo geldi. Şuan klavyem yanımda değil o yüzden deneyemiyorum. Kesin emin misiniz ona göre iade edeceğim?Aynı klavye bende de var. Fn alt ctrl alt vb tuşlar uymaz.
Şu an kullandığım klavyelerden biri. Eminim yani. %65 layoutun full size tuş takımı ile uyumlu olmaması normal. Ona uygun Türkçe tuş takımı bulamazsın zaten. Bence kalsın. Eksikleri ali expressten bir pudding keycaps seti alarak tamamlarsın. Ben öyle yaptım. Ctrl, alt, fn, shift, pgup pgdown gibi tuşlar uymayacak. Burada gördüğün setup aynen dediğim gibi başka bir pudding keycaps seti daha alarak tamamlandı.Bugün kargo geldi. Şuan klavyem yanımda değil o yüzden deneyemiyorum. Kesin emin misiniz ona göre iade edeceğim?
Çok teşekkürler cevabınız içinŞu an kullandığım klavyelerden biri. Eminim yani. %65 layoutun full size tuş takımı ile uyumlu olmaması normal. Ona uygun Türkçe tuş takımı bulamazsın zaten. Bence kalsın. Eksikleri ali expressten bir pudding keycaps seti alarak tamamlarsın. Ben öyle yaptım.
Rica ederim.Çok teşekkürler cevabınız için