Bu arada içinden küçük enter tuşu çıkmıyor shift tuşu ise çok küçük onlar uymuyor şimdi HyperX desteği ile konuşucağım belki bir kaç tane tuş gönderirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer benim gibi Hyperx Alloy origins 60 klavyeniz var ise veya herhangi bir HyperX klavye ve bazı tuşlar benim gibi uymadıysa HyperX desteğine yazarak Uygun tuş Keycaps isteyebilirsiniz kendilerinden rica ettim ve gönderebileceklerini söylediler gerçekten HyperX'in teknik desteği MUAZZAM.
Kendilerine şu tarz tuşların uyabileceğini söyleyin bu tarz tuşlar %80 ihtimalle HyperX alloy origins 60 gibi klavyelere uyacaktır.
Bunlardan ben de çok özeniyorum ama o kadar para vermek içimden gelmiyor Bir de benim klavye siyah fakat beyaz tuşlar argbyi daha iyi gösteriyor sanki. Beyaz takım alasım var. Onlar da kir tutar diye düşünüyorum. Tam karar veremedim açıkcası.
Bunlardan ben de çok özeniyorum ama o kadar para vermek içimden gelmiyor Bir de benim klavye siyah fakat beyaz tuşlar argbyi daha iyi gösteriyor sanki. Beyaz takım alasım var. Onlar da kir tutar diye düşünüyorum. Tam karar veremedim açıkcası.
Açıkçası ben de anlık bir hevesle aldım, yaklaşık 1 hafta kullanarak klavye ile beraberinde verdim ve gitti. Beyaz olanlar steelseries markasında var ancak türkçe karakterler içermiyor, onu da deneyimlediğim için arasında bir fark olmadığını açıkça söyleyebilirim.
Ürünü elbette fiyatına göre değerlendirmeliyiz. Yalnızca aydınlatma için abs bir keycaps kullanmak pek akıl kârı değil maalesef, onca maceradan sonra günün sonunda alloy origins pbt kullanıyorum.
Açıkçası ben de anlık bir hevesle aldım, yaklaşık 1 hafta kullanarak klavye ile beraberinde verdim ve gitti. Beyaz olanlar steelseries markasında var ancak türkçe karakterler içermiyor, onu da deneyimlediğim için arasında bir fark olmadığını açıkça söyleyebilirim.
Ürünü elbette fiyatına göre değerlendirmeliyiz. Yalnızca aydınlatma için abs bir keycaps kullanmak pek akıl kârı değil maalesef, onca maceradan sonra günün sonunda alloy origins pbt kullanıyorum.
Hissiyat dışında bir fark yok, pbt kullanan biri abs kullanmak istemez çünkü arasında öylesine bir fark söz konusu. Konuda geçen pudding keycapsler abs, pbt olsa müthiş olurdu.
Kral sana bir şey soracağım.. Sen ne iş yapıyorsun yani işin sadece indirim paylaşmak mı donanımarşivinde mi çalışıyorsun. Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen
Teşekkür ederim sipariş ettim çok güzel gözüküyor. Yarın gelince bu hale sokacağım inş. Halihazırda rakamlar dışında diğer varyasyonlar vesaire ışıklı gözükmüyordu iyi olmuş. Bir tek space değiştirme konusunda kararsızım Hyperx logosunu görmek ister miyim bilmiyorum. Numpad kısmını arkadaşıma hediye edeceğim. Amazon %15 nays cashbackle hala iyi fiyata düşüyor.