1k kablosuz oyuncu mouse önerileri

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Selam 1K bütçem var ve bir oyuncu faresi arıyorum kablosuz olmasını istiyorum ama şöyle mesela oyunun ortasında şarjı bitti hemen kablosu ile bilgisayara bağlayıp oyununa devam etmek istiyorum hem oyununa devam eder hem de şarj olur şunu da eklemek istiyorum ki gecikme süresi çok az mümkünse hiç olmasın biliyorum kablolu daha iyi olur ama kablodan tek kelime ile bıktım.

Selam 1K bütçem var ve bir oyuncu faresi arıyorum kablosuz olmasını istiyorum ama şöyle mesela oyunun ortasında şarjı bitti hemen kablosu ile bilgisayara bağlayıp oyununa devam etmek istiyorum hem oyununa devam eder hem de şarj olur şunu da eklemek istiyorum ki gecikme süresi çok az mümkünse hiç olmasın biliyorum kablolu daha iyi olur ama kablodan tek kelime ile bıktım.
Pilli olarak Rival 3 Wireless önerebilirim bu fiyata ama kablolu kısmında bir fikrim yok. Daha fazla bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.

Çıkmanı tavsiye ederim.

Çıkmanı tavsiye ederim.
bu mouselar söylendiği kadar iyi mi? ssd ve klavyeden sonra mouseu da güncelleyeceğim.

bu mouselar söylendiği kadar iyi mi? ssd ve klavyeden sonra mouseu da güncelleyeceğim.
Piyasanın en iyi sensörünü kullanıyor ve yanında 4k hz dongle çıkıyor. Malzeme kalitesi mükemmel değil ama kötü de değil. Fiyatı özellikleri için bedava şuan.

Piyasanın en iyi sensörünü kullanıyor ve yanında 4k hz dongle çıkıyor. Malzeme kalitesi mükemmel değil ama kötü de değil. Fiyatı özellikleri için bedava şuan.
1 hafta dayanırsa alırım büyük ihtimal peki bu siteden mi alıyoruz? site güvenilir mi? daha önce hiç görmedim siteyi.

1 hafta dayanırsa alırım büyük ihtimal peki bu siteden mi alıyoruz? site güvenilir mi? daha önce hiç görmedim siteyi.
Çoğu insan aldı. Güvenilir site ama fazla yoğunluktan dolayı bazen hatalar olabiliyor. Arada geri dönmekte biraz zorlanıyorlar ama güvenilir.

En iyi sensör şuan çoğu mousede var zaten peki pil süresi ve kablosu varmı he bide gecikmesi nasıl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi sensör şuan çoğu mousede var zaten peki pil süresi ve kablosu varmı he bide gecikmesi nasıl
Paracord kablo ile geliyor pil süresi iyi günlerce şarj etmezsin gecikme yok.

Evet var ama fiyatı en uygun ve mantıklı olan mouse şuan bu. Gecikme yok. İçinden kablosu çıkıyor ve kablolu şekilde kullanabiliyorsun. Pil süresini 1k hz kullanıldığında 150 saat 4k hz çalıştırıldığında ise 57 saat gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri