Ne amaç için alıcaksın?fifine k688 usb vs quadcast
hangisini almalıyım? aynı fiyattalar
Fifine a9 alabilirsin o zaman quadcasti yıkar geçer. Tek kişi konuşcaksan eğer sadece a6t de çok iyi. tek farkı tek modu olması ki zaten geri kalan 3 modu kullanmıyorsun bile.yayın ve youtube için
fifine k688 den daha mı iyi? bütçem var alabilirim bunu daFifine a9 alabilirsin o zaman quadcasti yıkar geçer. Tek kişi konuşcaksan eğer sadece a6t de çok iyi. tek farkı tek modu olması ki zaten geri kalan 3 modu kullanmıyorsun bile.
Bütçeyle alakalı da değil açıkçası. Quadcastte de sadece kardioid mod kullanıyorsun; fifine a9da da öyle olacak. O yüzden önerim a6t alman hem mikrofon standı da veriyor. Grup yayınları, diyaloglar vs yapmayacaksan gereksiz.fifine k688 den daha mı iyi? bütçem var alabilirim bunu da
mikrofon standım var şu an da elimdeBütçeyle alakalı da değil açıkçası. Quadcastte de sadece kardioid mod kullanıyorsun; fifine a9da da öyle olacak. O yüzden önerim a6t alman hem mikrofon standı da veriyor. Grup yayınları, diyaloglar vs yapmayacaksan gereksiz.
açıkçası almışken en iyisini alayım diyorum, uzun zaman almayacağım sonuçtaBütçeyle alakalı da değil açıkçası. Quadcastte de sadece kardioid mod kullanıyorsun; fifine a9da da öyle olacak. O yüzden önerim a6t alman hem mikrofon standı da veriyor. Grup yayınları, diyaloglar vs yapmayacaksan gereksiz.
A6v yapıştır o zaman direkt. Yarı fiyatına neredeyse.mikrofon standım var şu an da elimde
En iyisi, kötüsü değil ama. Diğerinde kullanmayacağın 3mod var o yüzden ne amaçla diye sormuştum.mikrofon standım var şu an da elimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
açıkçası almışken en iyisini alayım diyorum, uzun zaman almayacağım sonuçta