2 mikrofon arasında kaldım

Feoyez

80+
Reaksiyon skoru
40
fifine k688 usb vs quadcast

hangisini almalıyım? aynı fiyattalar

K688 tabii ki hem XLR hem USB girişi var ses performansı birazcık daha iyi quadcast'in tek iyi yanı mute tuşu

Fifine bu zamanlarda en çok sevdiğim mikrofon markası çok kaliteli.

ben hevesle quadcast aldım fifine güzelmiş :(

yayın ve youtube için
Fifine a9 alabilirsin o zaman quadcasti yıkar geçer. Tek kişi konuşcaksan eğer sadece a6t de çok iyi. tek farkı tek modu olması ki zaten geri kalan 3 modu kullanmıyorsun bile.

Fifine a9 alabilirsin o zaman quadcasti yıkar geçer. Tek kişi konuşcaksan eğer sadece a6t de çok iyi. tek farkı tek modu olması ki zaten geri kalan 3 modu kullanmıyorsun bile.
fifine k688 den daha mı iyi? bütçem var alabilirim bunu da

fifine k688 den daha mı iyi? bütçem var alabilirim bunu da
Bütçeyle alakalı da değil açıkçası. Quadcastte de sadece kardioid mod kullanıyorsun; fifine a9da da öyle olacak. O yüzden önerim a6t alman hem mikrofon standı da veriyor. Grup yayınları, diyaloglar vs yapmayacaksan gereksiz.

Bütçeyle alakalı da değil açıkçası. Quadcastte de sadece kardioid mod kullanıyorsun; fifine a9da da öyle olacak. O yüzden önerim a6t alman hem mikrofon standı da veriyor. Grup yayınları, diyaloglar vs yapmayacaksan gereksiz.
mikrofon standım var şu an da elimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açıkçası almışken en iyisini alayım diyorum, uzun zaman almayacağım sonuçta

A6v yapıştır o zaman direkt. Yarı fiyatına neredeyse.

açıkçası almışken en iyisini alayım diyorum, uzun zaman almayacağım sonuçta
En iyisi, kötüsü değil ama. Diğerinde kullanmayacağın 3mod var o yüzden ne amaçla diye sormuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,615
Üyeler
195,681
Son üye
kero1414
Geri