SelimAkoguz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
İki ürünüm de taşıyıcı dağıtımda gözükmekte, herhangi bir iade isteği yok şuan da
Noldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış bir de. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.
Diğerleride çekiliyor zor bir şey değilSiz npc ler ne zaman bitecek çok merak ediyorum noldu alamadın mi ne bu dram baştan beri diyoruz Trendyol express kargoları geri çekebilir diye
iptal olur. Dagıtımda ıptaller oluyo.4-5 ürün aldım sıkıntı şu ki bana gelmesi 7-10 gün sürer kargoda iptal olmasından korkuyorum.
zaza dayı işin zor4-5 ürün aldım sıkıntı şu ki bana gelmesi 7-10 gün sürer kargoda iptal olmasından korkuyorum.
Zor kendi firması daha basit zaten genel olarak kampanya ilk Gün öğlen fixlenmesi gerekirdiDiğerleride çekiliyor zor bir şey değil
Sorma al sata ne gider yazanı bile gördümNoldu kargoya verilince çekilmiyordu hani : D başka ülkeye yapılan kampanyayı allem kallem edip kullanıyorsunuz, ürün gelmeyince de deli oluyorsunuz. Sorsan herkes hak hukuk der şimdi. Adam “ihtiyacım yok beyler ne önerirsiniz çabuk bişi almam” tarzı bir şeyler yazmış bir de. Valla bim açılış kuyruğunda bekleyen teyze dayılar gibisiniz.
Konuda biraz üstlere çıkman yeterli Trendyol Express harici siparişler de geri çekilmişZor kendi firması daha basit zaten genel olarak kampanya ilk Gün öğlen fixlenmesi gerekirdi
Cehennemin dibindeyim yapacak bir şey yok denedik gelirse kariptal olur. Dagıtımda ıptaller oluyo.
ptt bile iptal gordum. Her kurumdan cekmesı kolay bırsey zaten. ıptal eder paranı yollarZor kendi firması daha basit zaten genel olarak kampanya ilk Gün öğlen fixlenmesi gerekirdi
Bunu ilk gün de yapabilir di o yüzden çok düşünmeye gerek yokptt bile iptal gordum. Her kurumdan cekmesı kolay bırsey zaten. ıptal eder paranı yollar