🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

Gaming kraker indirimini bekliyorum.

Ben de Philips 55PUS8808 55" için beklemedeyim bakalım, Vatan, Media Markt a nazaran şuan da indirimli aslında ama daha da düşer umuduyla bekleyeceğim :)
Bu arada bu tv yerine önerebileceğiniz bir marka model var mıdır acaba, herkes umduğunu bulur umarım bu Kasım İndirimlerinden

İşlemci indirimi olur mu sizce?
olacaktır illa ki ancak küçük miktarlarda avantaj olur, işlemci fiyatları pek esnek değil çünkü. o zamana kadar iyi bi işlemci indirimi görürsen beklemeden direk al

olacaktır illa ki ancak küçük miktarlarda avantaj olur, işlemci fiyatları pek esnek değil çünkü. o zamana kadar iyi bi işlemci indirimi görürsen beklemeden direk al
Teşekkür ederim çok şuan R7 7800x3d ile r9 5900x takip ediyorum o yüzden sorduydum iyi oldu boşuna beklemem

Teşekkür ederim çok şuan R7 7800x3d ile r9 5900x takip ediyorum o yüzden sorduydum iyi oldu boşuna beklemem
zaten 4 5 gün var indirimlere. eğer gaming gecesinde indirim yakalayamazsan o süre içerisinde başka indirim denk gelmez büyük ihtimal

zaten 4 5 gün var indirimlere. eğer gaming gecesinde indirim yakalayamazsan o süre içerisinde başka indirim denk gelmez büyük ihtimal
Hiç bekliycek sabrım kalmadı açıkçası doğru düzgün bir indirim yok istediklerinde artık neyse parası alıp geçeyim kafasımdayım

Geri