Sipariş verilmiyor zatenBence konunun kitlenmesi lazım,bu saatten sonra sipariş veren riski göze alıyor demektir.
indirim kurdu yan cara benziyon sen ama bilemedimEvet kurye geri gelip annemden paketi istemiş şaka gibi
Hangi kargoabi şaka gibi sabahın köründe şubeye gittim genel merkezden iptal edildi dediler vermediler kargoyu trendyoldan da iptal olmamış trendyol asistan da iptal olmadı dedi bu ne iş ya
Dostum yalan borcumuz mu var özelden çağrı ses kaydı atayım inanmiyorsanEvden gelip kargoyu geri istedi ne demek sallamasyonlara bak arkadaşİnanmayın şunlara. Eğer varsa öyle bir şey vermeyin hakları yok
Kampanyayı sonlandıramazlar. 7-12 kasım tarihlerinde mutlaka geçerli olmalı bu kampanya. Açılışa özel indirimler bunlar, o yüzden türkiyede yok. Ayrıca muhtemelen sadece trendyol karşılamıyor bunları, buradaki PASHA Bank sayesinde açıldı azerbaycana. Büyük kısmını banka karşılıyor olabilir büyük ihtimalleTrendyol ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Kampanyayı direkt sonlandırabilirdi. Ancak yapmadı herkese ürün satışına izin verdi. Şimdide kargodan geri çağırılıyor. 600 TL lik kampanyayı Azerbaycana yapıyor. Bizlerede 3-5 kuruşu çok görüyorlar diyecek söz yok. Türkiyede böyle bir kampanya görmedim daha önce.
Buraya at dostum özele değil ben inanmıyorum sadece seni de tanımıyorumDostum yalan borcumuz mu var özelden çağrı ses kaydı atayım inanmiyorsan
geri almaya gelecekler kankaAhaha şanslıyım 1 saat bile olmadı Aras'taki kişi kargomu getirdi, demek getirmese iade olacaktı.