ZeRRaen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 765
10 dakikaya geliyormus, kuruldum buraya Dolmazsa kargo şubeye geldiği gibi koşam şubeye![]()
10 dakikaya geliyormus, kuruldum buraya Dolmazsa kargo şubeye geldiği gibi koşam şubeye![]()
Boş yere gidersin sürat kargo şubesinden arkama baka baka geri döndüm ben bu sabahAnasını satim sürat kargo şubesine giderken iade mesajı geldi i#neler dağıtıma çıkarmadığı için şubeye gidiyordum ne yapim şimdi alma şansım varmı gerimi dönim
Reis siz çok komiksiniz ya böyle devam edinHemen iade et olur mu öyle.
Benim aras kargo, araç şubeye geldiği gibi sabah gittim dediler mail atıldı bizlere teslim etmeyin diye vermedilerBugüne kalan aras ve mng kargolarım teslim oldu, mng veya aras olan varsa ümit kesmesin.
valla aras kargo akşam 4 gibi teslim etti kargomu şubeden şubeye veya siparişten siparişe değişiyor olabilir aras ile gelen kazan bilişim'di birdeBenim aras kargo, araç şubeye geldiği gibi sabah gittim dediler mail atıldı bizlere teslim etmeyin diye vermediler
Benimde kazan bilişimdivalla aras kargo akşam 4 gibi teslim etti kargomu şubeden şubeye veya siparişten siparişe değişiyor olabilir aras ile gelen kazan bilişim'di birde
Şunu yapamadım işte ya. Dün kaçırdım o şansı, 3 tane daha kulaklık çekecektim
Benim kargoda arasla kazan bilişimde geldi bugün teslim ettilervalla aras kargo akşam 4 gibi teslim etti kargomu şubeden şubeye veya siparişten siparişe değişiyor olabilir aras ile gelen kazan bilişim'di birde
reis benim kazan bilişim 2si geldi 1i iade gitmiş sistemde dağıtımda gözüküyor hala senin sistemde teslim edildi yazıyo muBenim kargoda arasla kazan bilişimde geldi bugün teslim ettiler
Ben bir adet ürün alabildim, teslim edildi yazıyor.reis benim kazan bilişim 2si geldi 1i iade gitmiş sistemde dağıtımda gözüküyor hala senin sistemde teslim edildi yazıyo mu