Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,976
Kablosuz şart değilse e yooso da bakılabilir ilerde artıkBisiklete para sıkışmasa almaya karar vermiştim Z11 yada bunu
Kablosuz şart değilse e yooso da bakılabilir ilerde artıkBisiklete para sıkışmasa almaya karar vermiştim Z11 yada bunu
pahalı bence hocam, benim dediğim lcd ekran hem daha büyük hem de daha ucuz şuan 600 civarına varSıvı soğutma üstüne yapıştırılan lcd ekran da aynı işi görüyor, sıvı soğutma olmasına da gerek yok.
A1 ehliyete para buldum motora para yetmiyor hay böyle işin kaldık bisiklete oda artık 10 senelik oldu masraf çıkarmaya başladı (şu motor piyasasına bi ucuzlama gelse keşke)Kablosuz şart değilse e yooso da bakılabilir ilerde artık![]()
Anakartınızda argb girişi var mı yoksa sadece kumanda ile kontrol mu etmek istiyorsunuz? Eğer varsa giriş çok daha ucuza alternatif atabilirim.Eyvallah diğer arkadaşın amazonda attığı nasıldır fandan çok kontrolcüye ihtiyacım var aslında
anakartta argb girişi varAnakartınızda argb girişi var mı yoksa sadece kumanda ile kontrol mu etmek istiyorsunuz? Eğer varsa giriş çok daha ucuza alternatif atabilirim.
anakartta argb girişi var
Beleşmiş bu hiç denk gelmemiştim eyvallahSite güvenilir, çabuk akrgoya veriyor. Argb girişi varsa bu çok daha ucuz ve mantıklı.Bilgisayar Modifiye ürünleri
Kasa içi rgb aydınlatmalar, custom soğutma parçaları ve bilgisayar modifiye ürünleri.bilgisayarmodifiye.com
anladım kadarı ile her alış veriş yapacağım zaman çoklu sistemden yeni hesapla birlikte alış veriş yapmak , teşekkür ederimYeni hesap açarak emulatorden giriş yapabilirsin. Çoklu sistem açma vardı orada.