erdem_61500
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
azerbaycan numarasına her zmaan kod gitmiyor. az önce denedim sms kodu göndermeden adresi onayladıüstad azeri gsm yi nasıl çözdün
azerbaycan numarasına her zmaan kod gitmiyor. az önce denedim sms kodu göndermeden adresi onayladıüstad azeri gsm yi nasıl çözdün
Çok mantıklı kim denemek isterAzeri numara ile siparişi kargoya verilip sonrasında Türkiye adresine çeviren ve kargosu Türkiye'de adresine teslim edilmek üzere çıkmış olan var mı ?
Deneyen var zaten ama kargoları ne durumda merak ettimÇok mantıklı kim denemek ister
Aynı şekilde bende iade ettim şimdiAzerbaycan tel adres ayarlayıp sipariş verdim ama hiçbir şekilde adres değişikliği yaptırmıyor. Siparişi iptal ediyorum. Kimse boşuna denemesin yaptığını iddia eden arkadaşlar olursa ss ile destekleyerek muhalefet edebilir buyursun.
Ben normal şekilde sipariş vermiştim ama kargo takip yerinde böyle bir yer var yani adres değiştir diye . Firma trendyol expressBeyler bende azerbeycan numarasına mesaj gitmeden adresi onaylıyor sipariş verebiliyorum. Fakat adres değiştirme yeri yok. Kargoya verildikten sonra mı adres değiştirilecek ?
İndirim açıklamasında ne yazıyorAlıntıyı görüntüle
Azerbaycan kodu kullanmadım ve dil de türkçe ona rağmen yeni hesapta septte böyle indirim uyguladı bende ödeme yapınca güncellicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ikidir böyle kaldı işleminiz yapılıyor diyor sonrası yok sepetten silip geri eklediğimde aynı indirimli fiyattan ekliyor
Açıklaması yok direkt toplam indirim olarak gösterdi ve kupon falan kullanmadım hiçİndirim açıklamasında ne yazıyor
Adres değişikliği ürün TY Express ile kargoya verildiyse yapılabiliyor sadece.Azerbaycan tel adres ayarlayıp sipariş verdim ama hiçbir şekilde adres değişikliği yaptırmıyor. Siparişi iptal ediyorum. Kimse boşuna denemesin yaptığını iddia eden arkadaşlar olursa ss ile destekleyerek muhalefet edebilir buyursun.