❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Azeri numara ile siparişi kargoya verilip sonrasında Türkiye adresine çeviren ve kargosu Türkiye'de adresine teslim edilmek üzere çıkmış olan var mı ?

Beyler bende azerbeycan numarasına mesaj gitmeden adresi onaylıyor sipariş verebiliyorum. Fakat adres değiştirme yeri yok. Kargoya verildikten sonra mı adres değiştirilecek ?

Azerbaycan tel adres ayarlayıp sipariş verdim ama hiçbir şekilde adres değişikliği yaptırmıyor. Siparişi iptal ediyorum. Kimse boşuna denemesin yaptığını iddia eden arkadaşlar olursa ss ile destekleyerek muhalefet edebilir buyursun.

Aynı
Azerbaycan tel adres ayarlayıp sipariş verdim ama hiçbir şekilde adres değişikliği yaptırmıyor. Siparişi iptal ediyorum. Kimse boşuna denemesin yaptığını iddia eden arkadaşlar olursa ss ile destekleyerek muhalefet edebilir buyursun.
Aynı şekilde bende iade ettim şimdi

Beyler bende azerbeycan numarasına mesaj gitmeden adresi onaylıyor sipariş verebiliyorum. Fakat adres değiştirme yeri yok. Kargoya verildikten sonra mı adres değiştirilecek ?
Ben normal şekilde sipariş vermiştim ama kargo takip yerinde böyle bir yer var yani adres değiştir diye . Firma trendyol express

Ekran görüntüsü 2023-11-11 091410.png

Azerbaycan kodu kullanmadım ve dil de türkçe ona rağmen yeni hesapta septte böyle indirim uyguladı bende ödeme yapınca güncellicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2023-11-11 091711.png

ikidir böyle kaldı işleminiz yapılıyor diyor sonrası yok sepetten silip geri eklediğimde aynı indirimli fiyattan ekliyor

Alıntıyı görüntüle
Azerbaycan kodu kullanmadım ve dil de türkçe ona rağmen yeni hesapta septte böyle indirim uyguladı bende ödeme yapınca güncellicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ikidir böyle kaldı işleminiz yapılıyor diyor sonrası yok sepetten silip geri eklediğimde aynı indirimli fiyattan ekliyor
İndirim açıklamasında ne yazıyor

Adres değişikliği ürün TY Express ile kargoya verildiyse yapılabiliyor sadece.

Arkadaşlar sizler ne alabildiniz ben sadece 1 defa başarılı olabildim resimdeki ürünü aldım yaklaşık 500 TL civarı zaten ilerde Haf 700 Evo nun içini doldurmak için almayı düşünüyordum iyi oldu gerisi full iptal olsa da önemli değil buna da şükür.
Screenshot_20231111_093506_Trendyol.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,047
Üyeler
186,008
Son üye
OziCandarX