Cünyır
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,825
Aradığım termosu buldum ama hiç duymadığım bi site
Tamamdır sağolunSadece sitenin adını giriyorsunuz linkini değil buraya kaydı var mı ona bakın
![]()
Hocam arattım ama anlayamadım aktifexpress e bakabilirmisiniz rica etsemSadece sitenin adını giriyorsunuz linkini değil buraya kaydı var mı ona bakın
![]()
Amazonda Hepsiburada da Trendyol da vs dolu neden oralardan bakmıyorsunTamamdır sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam arattım ama anlayamadım aktifexpress e bakabilirmisiniz rica etsem
![]()
Stanley Klasik Neverleak Termos Bardak 0.47 LT Siyah
Stanley Klasik Neverleak Termos Bardak 0.35 LT Siyah ücretsiz kargo ve indirimli fiyatlarla Aktifexpress'te. Hemen satın al ayağına gelsin.www.aktifexpress.com
Daha uyguna geliyor hocamAmazonda Hepsiburada da Trendyol da vs dolu neden oralardan bakmıyorsun
100 tl kadar aşagıda diğerlerine göreDaha uyguna geliyor hocam
100 TL için niye riske atıyorsun bilindik yerlerden alın ne alacaksanız parayı nereye verdiğinizi banka bilgilerinizi nereye verdiğinizi bilinDaha uyguna geliyor hocam
100 TL kadar bi indirimi avr
Oda doğru hocam o açıdan hiç bakmadım zaten tc vs heryerde bilindik artık malum100 TL için niye riske atıyorsun bilindik yerlerden alın ne alacaksanız parayı nereye verdiğinizi banka bilgilerinizi nereye verdiğinizi bilin
100tl için riske değer mi ? eğer değer diyorsan alabilirisinDaha uyguna geliyor hocam
100 TL kadar aşagıda diğerlerine göre
Olsun bilindik de siz yinede mümkün olduğunca önleminizi alın o zaman kredi kartını açık açık her yerde bırak olmaz öyle şey yaniOda doğru hocam o açıdan hiç bakmadım zaten tc vs heryerde bilindik artık malum
Kayıtlı bu arada.Tamamdır sağolun
Hocam arattım ama anlayamadım aktifexpress e bakabilirmisiniz rica etsem
![]()
Stanley Klasik Neverleak Termos Bardak 0.47 LT Siyah
Stanley Klasik Neverleak Termos Bardak 0.35 LT Siyah ücretsiz kargo ve indirimli fiyatlarla Aktifexpress'te. Hemen satın al ayağına gelsin.www.aktifexpress.com
Hocam ben sıkıntı etmiyorum da babam sıkıntı ediyor biz enayimiyiz diye falan pc yi alırken 500 tl indirime girdi aldiğimız kasa iade et çabuk diye 1 hafta kavga ettik sonunda ben verdim 500 üOlsun bilindik de siz yinede mümkün olduğunca önleminizi alın o zaman kredi kartını açık açık her yerde bırak olmaz öyle şey yaniparan yoksa ben vereyim 100tl yeter ki bilindik yerden al iki gözüm dikkat et böyle şeylere