Nasıl yani %20 80 derken orayı anlayamadımuzun süreli şarja bırakmaya gerek yok zaten hızlı şarj adaptörü varsa dolması uzun sümrüyor bide tavsiyem %20 ile %80 arasında kullanman tabi bu senin için yeterliyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 plus 8,11,13, şuanda aktif olarak 14 pro kullanıyorum %20 %80 arası kullanırım şarjda bırakmam
%20 altına düşünce şarja takıyorum %80 e gelince şarjdan çıkarıyorum, kesiyor zatende uzun ömürlü kullanım için dediğim şekilde kullanım öneriliyorNasıl yani %20 80 derken orayı anlayamadım
Knk zaten geç yatıyorum uyurken takıyorum genelde bir sıkıntı olur mu ki dolunca enerjiyi kesmiyomuydu bunlar![]()
Hocam konuyla alakasız ama kusura bakma memnun musun ben de haftaya 13 alacağım ama 14le arasında kaldım. 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum. Neyinden memnun olmadığını söyleyebilir misin?Alıntıyı görüntüle
An itibariyle şarjım 19 normal mi akşam yatmadan önce şarja takmıştım sabah 9-10 gibi şarjdan çıkardım
Knk sürekli kontrol etmek gerekiyor genelde sabah çıkarıyorum gece 1-2-3 gibi takıyorum şarja yetiyor bu saatlere kadar%20 altına düşünce şarja takıyorum %80 e gelince şarjdan çıkarıyorum, kesiyor zatende uzun ömürlü kullanım için dediğim şekilde kullanım öneriliyor
Knkm J7Prime 2 den geçtiö çağ atladım alalı 3 gün oldu benimde çooook memnunum dünyayı farklı görüyorumHocam konuyla alakasız ama kusura bakma memnun musun ben de haftaya 13 alacağım ama 14le arasında kaldım. 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum. Neyinden memnun olmadığını söyleyebilir misin?
Hocam bu konuyu açarken şarj 19 du şuan 1.05 itirabiylr 17 oldu normal mi az biley instada gezdim%20 altına düşünce şarja takıyorum %80 e gelince şarjdan çıkarıyorum, kesiyor zatende uzun ömürlü kullanım için dediğim şekilde kullanım öneriliyor
yeni almışsın bence dediğim şekilde yap, çevremde pil sağlığı 98-99 e düşenler olmuştu 4 ayda benim hala 100 dü mesela 11 ve 13 te, az kulanıp satıyorum, kendimden örnek vereyim sabah 11 de olan mesaime saat 10 da uyanıp şarj ihtiyacım varsa takıyorum genelde 25-30 da oluyor 10.30-35 gibi evden çıkıyorum çıkana kadar 80 olmuş oluyor şarjı gün boyuda yetiyor kullanıma bağlıKnk sürekli kontrol etmek gerekiyor genelde sabah çıkarıyorum gece 1-2-3 gibi takıyorum şarja yetiyor bu saatlere kadar
Knkm J7Prime 2 den geçtiö çağ atladım alalı 3 gün oldu benimde çooook memnunum dünyayı farklı görüyorum![]()
Knk konuyu açakren şarjım 19 du şuan 16 normal mi instada gezdim biraz saat1.10yeni almışsın bence dediğim şekilde yap, çevremde pil sağlığı 98-99 e düşenler olmuştu 4 ayda benim hala 100 dü mesela 11 ve 13 te, az kulanıp satıyorum, kendimden örnek vereyim sabah 11 de olan mesaime saat 10 da uyanıp şarj ihtiyacım varsa takıyorum genelde 25-30 da oluyor 10.30-35 gibi evden çıkıyorum çıkana kadar 80 olmuş oluyor şarjı gün boyuda yetiyor kullanıma bağlı
kestimelerden bildirim ayarladım şarj seviyelerine gelince uyarı veriyor
orjinal adaptör aldınmı ne kullanıyorsunKnk konuyu açakren şarjım 19 du şuan 16 normal mi instada gezdim biraz saat1.10
son olarak internette bulduğum yazıyı yapıştırayım, orjinal harici acil durum olmadığı sürece farklı şarj cihazı kullanma.Aldım hocam
Tamam hocam anladım onu telefonu alalı 3 gün oldu bugün dikkatimi çekti %20 den aşağı düşünce şarj 19 dan 14 e 25 dakikada düştüson olarak internette bulduğum yazıyı yapıştırayım, orjinal harici acil durum olmadığı sürece farklı şarj cihazı kullanma.
iPhone'unuzun pil ömrünü korumanın bir başka önemli yolu, pil şarj seviyesini doğru yönetmektir. Sürekli olarak pilini tamamen doldurup tamamen boşaltmak yerine, Apple pilinizi %20 ile %80 arasında tutmanızı önerir. Aşırı düşük veya yüksek şarj seviyeleri, pilin ömrünü kısaltabilir ve performansını düşürebilir. Pilinizi mümkün olduğunca orta aralıkta tutmak, daha uzun ömürlü bir pil elde etmenize yardımcı olabilir.