🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

birden çok ürün alabiliyor muyuz öyle ilk sipariş indirimi için
Farklı hesaplarla evet. Ben aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi emulatorden ve klonlama işlemi nasıl oluyor hocam
Google playe multi app, app clone yazın çok fazla uygulama var onlarla yapabilirsiniz. Emulatorde de bluestacks-ld9 playerda çoklu oturum açma var o şekilde yapabilirsiniz.

Aliexpressteki Pbt pudding keycap mi mantıklı olur trden hyperx pudding keycap mi ( tr , eng diziliş olmasının bir önemi yok )

Dün ki mikrofonu sipariş vermek isterken böyle bir hatta alıyorum parasını kesiyor ama sipariş oluşmuyor daha önce yaşayan var mı? Birde 600 e 120 de güzel indirim var mı yoksa en avantajlısı hala bu mu https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.21ef3d12pym0JM&gatewayAdapt=glo2tur
Alıntıyı görüntüle
Bunun sebebi sürekli aynı kartı kullanmamdan dolayı herhalde farklı bir hesaptan denedim yine olmadı aynı hatayı verdi ücret kesiyor ama geri yatıyor aynı hatayı yaşayan olursa bilginiz olsun farklı kart ve telefonla deneyeceğim birde

Yüzde beş indirim için konuma bakabilirsiniz

Aliexpressteki Pbt pudding keycap mi mantıklı olur trden hyperx pudding keycap mi ( tr , eng diziliş olmasının bir önemi yok )
Aliexpressten keycaps çok aldım, bence pbt olması büyük avantaj zaten keycaps ne kadar kötü olabilir ki :D

Bunun sebebi sürekli aynı kartı kullanmamdan dolayı herhalde farklı bir hesaptan denedim yine olmadı aynı hatayı verdi ücret kesiyor ama geri yatıyor aynı hatayı yaşayan olursa bilginiz olsun farklı kart ve telefonla deneyeceğim birde
Hesapları açarken vpn kullan,vpnle sipariş et. Sonra konum değiştirip aynı işlemi başka hesapta yap bir sorun olmuyor.

Aliexpressten keycaps çok aldım, bence pbt olması büyük avantaj zaten keycaps ne kadar kötü olabilir ki :D

Hesapları açarken vpn kullan,vpnle sipariş et. Sonra konum değiştirip aynı işlemi başka hesapta yap bir sorun olmuyor.
Ben de o açıdan düşündüm o kadar fark olur mu acaba pbt çok övülüyodu o yüzden sorayım dedim

Ben de o açıdan düşündüm o kadar fark olur mu acaba pbt çok övülüyodu o yüzden sorayım dedim
Pbt olmadıkça çok siliniyor tuşlar uzun kullanımda, pbtde hiç yaşamadım çok kötü kullanmama rağmen:'

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,306
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri