- Reaksiyon skoru
- 4,077
zorunlu değil, seçenek sunuyorlar15 pro max almış amcam 90kya sanırım gösterdim 77k ya, diyor kasko ücreti filan istemiş. Öyle bir şey yoktur değil mi ben yanlış düşünmüyorum
zorunlu değil, seçenek sunuyorlar15 pro max almış amcam 90kya sanırım gösterdim 77k ya, diyor kasko ücreti filan istemiş. Öyle bir şey yoktur değil mi ben yanlış düşünmüyorum
İndirimlerden monitör kolu önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HDD önerisi de alabilirim
32 inch var ben de ya. 2 32 de bunlarda hareket sıkıntısı yapıyor. Tek tek lazım yani![]()
North Bayou Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Monitör - Fiyatı, Yorumları
North Bayou Nb F160 17-27 " Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ne işe yarıyor hocam bu ?
bluetooth işlevi görüyorNe işe yarıyor hocam bu ?
Hocam sizce onun yerine mekanik olan Redragon K552-KR Kumara alınır mı?Halihazırda kullanıyorum tavsiye ederim hocam
Ben mekanik klavye bir kaç kez kullandım mizar vs hiç memnun kalmadım o yüzden tericihi sana bırakıyorum ben membranciyimHocam sizce onun yerine mekanik olan Redragon K552-KR Kumara alınır mı?
Onu bende bekliyorum bugün indirim olmasa bile ara sıra bak illaki olur temsilci bu şekilde bilgi verdi bana + konuda güncelleme yaptım promosyon kampanyası var bir bak istersenbende alıcaktım ub500ü indirim olmaması üzdü
valla sıkıldım klavye aramaktan. çekiyorum hocamHalihazırda kullanıyorum tavsiye ederim hocam
Konuda promosyon kampanyası güncellemesi yaptım göz at istersen hocambluetooth işlevi görüyor
Hyperx'imi?valla sıkıldım klavye aramaktan. çekiyorum hocam
membran olanı da . mekanik sandım ben onuKonuda promosyon kampanyası güncellemesi yaptım göz at istersen hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyperx'imi?