bunu kullanıyorum alınır uygulama desteğin'den kastınız wifi ise destek yok fakat çok iyi wat'ı yüksek olduğu için çok güzel pişiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://amzn.eu/d/dOsld7q Kampanyalar 6 ay vade farksız taksit
0.00TL mi?
Hynix yokki hic. aradim ama bulamadim. Orijinalide hynix. 16 gb ddr5 4800 1rx8 hic yok. Yada ben bulamadim destek alabilirimalmayın hocam laptop ramında şahsi olarak en iyi marka bence hynix onun dışında bence bakmayın
kesin bir şey yok yani sonra şu modellerde şunlarda geçerli derse patlama ihtimali yükselbende öyle bir şey yok diye biliyorum şu an kontrolü ettim gsbde vergisiz telefon için başvurular başlamamış ama kararda 1 kasımdan sonra alınan nihai fiyat 9.5 geçmeyen telefonlarda geçerli diyor
şaşırılacak durum yok aslında farklı bir sorun'dan dolayı bedavaya almış bulundum diyebiliriz para verdim onu bil ama çok cüzi miktar cosori'den bir miktar az para ile aldım0.00TL mi?
Hocam şu anki fiyatı düşündürdü biraz
adam çalıyo çırpıyor ama yapıyor be ne diyimonu söyleyemiyoruz malesef
Hocam sayfanın en altına inmeniz yeterli her şey yazıyorŞartlar ve koşulları göstermiyor da okul mokul bizi bozmaz dimi reyiz
yorumuna katılıyorum müşteri hizmetlerinin dediğine göre halihazırda en çok talep gören ürünleri indirime sokmuşlar onların indirimi bitince değişecek diyorlar bakacaz artık ne olacakAmazon indirim konusu olunca aynı yerli firmalara dönüşüyor. İki hafta önceden fiyata bindir, indirim zamanı fiyatı geri indir. Büyüteçle indirim arıyoruz. Dişe kavuğa değer bir şey yok maalesef.
bugün en çok talep gören ürünler indirimde dedi temsilci onlar biterse değişecekmiş ürünlerhdd fiyatlarına 2 hafta önce zam geldi. şimdi de zam gelmeden önceki fiyatlara düşmüş haberiniz olsun.