🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

hdd fiyatlarına 2 hafta önce zam geldi. şimdi de zam gelmeden önceki fiyatlara düşmüş haberiniz olsun.

bende öyle bir şey yok diye biliyorum şu an kontrolü ettim gsbde vergisiz telefon için başvurular başlamamış ama kararda 1 kasımdan sonra alınan nihai fiyat 9.5 geçmeyen telefonlarda geçerli diyor
kesin bir şey yok yani sonra şu modellerde şunlarda geçerli derse patlama ihtimali yüksel

Amazon indirim konusu olunca aynı yerli firmalara dönüşüyor. İki hafta önceden fiyata bindir, indirim zamanı fiyatı geri indir. Büyüteçle indirim arıyoruz. Dişe kavuğa değer bir şey yok maalesef.

Amazon indirim konusu olunca aynı yerli firmalara dönüşüyor. İki hafta önceden fiyata bindir, indirim zamanı fiyatı geri indir. Büyüteçle indirim arıyoruz. Dişe kavuğa değer bir şey yok maalesef.
yorumuna katılıyorum müşteri hizmetlerinin dediğine göre halihazırda en çok talep gören ürünleri indirime sokmuşlar onların indirimi bitince değişecek diyorlar bakacaz artık ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdd fiyatlarına 2 hafta önce zam geldi. şimdi de zam gelmeden önceki fiyatlara düşmüş haberiniz olsun.
bugün en çok talep gören ürünler indirimde dedi temsilci onlar biterse değişecekmiş ürünler

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: 1721
iPhone 14 veya 15 te indirim olur mu?

14 40k
15 50k şu anda

14 36-37
15 45-45 bandına düşer mi?

Geri