Ryzen 5 7500F Sicaklik Undervolt - Voltage yardim

metecann

80+
Reaksiyon skoru
4
Youtubeden hazir sistem aldim 4070 ve Ryzen 5 7500F anakart a620m-k
Islemci sicakligi sorunu cekmeye basladim
Sicakliga cozum olarak PBO ayarlarindan sadece PPT LIMIT: 75 - PTTL: 75 yaptim sicakliklar 75 i gecmemeye basladi ama bu ayari yapmasam sicakliklar firlicak eminim
Sistemi hazir aldigim icin performans videosunu da cekmislerdi ordaki cpu voltaji dusuk oldugu icin sicakliklar yuksek degildi diye dusunuyorum
Konuya az da hakim olan arkadaslarimiz da yardim ederse sevinirim bu sorunu cozmem lazim
cs tam ekran fotosu bana ait degerler

Ekler

• image.png
    image.png
    273.5 KB · Hit: 228
  • Counter-strike 2 Screenshot 2023.11.14 - 01.27.21.56.png
    Counter-strike 2 Screenshot 2023.11.14 - 01.27.21.56.png
    1.8 MB · Hit: 223
voltaji videodaki gibi yapsam sinirlandirsam sorun cozulcek gibi hissediyom yardiminiz lazim beyler

Aha tam benlik konu 🤣
Instagram: haci_sofu yaz yapalım.

O işlemciyi stok fanla kullanıyorsan ısı problemi çekmen çok normal bunu al kullan hiçbir sıkıntın kalmaz

attığımda vardı bunu alabilir
Desteginiz icin eyvallah, rgb olmasada olur sızce bu ıkısınden hangısını alayım hangısı daha ıyı guzel bi sogutucu aliyim almisken anakart a620m-k

Desteginiz icin eyvallah, rgb olmasada olur sızce bu ıkısınden hangısını alayım hangısı daha ıyı guzel bi sogutucu aliyim almisken anakart a620m-k
iki soğutucu da aynı biri rgb diğeri ledsiz. amazondakini nays ile alırsan 701tl ye almış olursun kargon yurt dışından gelecek haberin olsun

Ekran görüntüsü 2023-11-15 154255.png

Anakart Asus A620M-K Undervolt yapmak istedim fakat curve optimizer bulamadim, ryzen master uygulamasindada Curve optimizer secenegi yok, sorun tam olarak neyde bilemiyorum ne yapmaliyim

Hocam benle sizin sistem aynı. Ekstra soğutucu alın, kökten çözün.

Geri