Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,215
Ne gibi artısı oluyor ve zarar varmı?En hızlıya alabilirsiniz
Ne gibi artısı oluyor ve zarar varmı?En hızlıya alabilirsiniz
Tepki süresini bir miktar daha düşürüyor, monitöre zarar vermez.Ne gibi artısı oluyor ve zarar varmı?
drive.google.com
Bu olay neye yarıyor şuan çok üşendim yarın yaparım olmadıTepki süresini bir miktar daha düşürüyor, monitöre zarar vermez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dosyayı indirin.techless G2412 D65 sRGB F-S XYZLUT+MTX.icm
drive.google.com
Farklı bir konuya yaptığım yorumu kopyalıyorum, kendi monitörünüz için bu yolları takip edin.
İndirdiğiniz dosyayı C:\Windows\system32\spool\drivers\color klasörüne kopyalayın.
Ara>Denetim Masası>Renk Yönetimi'ni açın.
Alıntıyı görüntüle
Sağ üstteki Monitörleri belirleye basın ve monitörünüzde hangi rakam yazıyorsa üstteki Ekran:1 yazan yerden monitörünüzün ekranınızı seçin ve ''Bu aygıt için benim ayarlarımı kullan''a tik atın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekle'ye tıklayın ve listeden ''LG ULTRAGEAR 27gn650-b''yi seçip Tamam'a basın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gelişmiş'e tıklayın ve Sistem varsayılanlarını değiştir deyin.
Çıkan ekranda bir üstte yaptığımız işlemi tekrarlamadan tekrardan Gelişmiş'e tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
İşaretli yere tik atın.
ICC Profiliniz aktif olmuş oldu böylelikle. Artık burayı kapatabilirsiniz.
Monitörün menüsünü açıp eğer menüyü kurcaladıysanız menüyü sıfırlayın ve bu ayarları uygulayın:
Oyun modu: Kullanıcı
Gece Görüşü: Kapalı
Tepki Süresi: En Hızlı
Yenileme Hızı: 170Hz
Prodesyonel mod: Kullanıcı
Göz koruyucu: Kapalı
HCDR: Kapalı
Görüntü İyileştirme: Kapalı
Netlik: 0
Renk sıcaklığı: Özelleştirme
Red: 45
Green: 49
Blue: 50
Parlaklık: Gözünüze en iyi nasıl geliyorsa
Karşıtlık: 70, fakat parlaklığa bağlı 3 aşağı 5 yukarı bir miktar değiştirmeniz gerekebilir deneyerek en uygun ayarı bulabilirsiniz.
@Ghoul @Yusufx @egefitness
Uzun bir işlem gibi görünüyor ama 10dknı almaz. Monitörün renk sıcaklığını, gamma eğrisini, beyaz, gri dengesi gibi konularda düzenleme yapıyor. G2412 kullandığını bildiğiniz üyelere de bu ayarları yaptırabilirsiniz.Bu olay neye yarıyor şuan çok üşendim yarın yaparım olmadı![]()
Direk G2412 Kulananlar bu ayarı yapsın diye konu aç bence hem daha dikkat çekici olur.Uzun bir işlem gibi görünüyor ama 10dknı almaz. Monitörün renk sıcaklığını, gamma eğrisini, beyaz, gri dengesi gibi konularda düzenleme yapıyor. G2412 kullandığını bildiğiniz üyelere de bu ayarları yaptırabilirsiniz.
excalibur 200hz fhd içinde var mıUzun bir işlem gibi görünüyor ama 10dknı almaz. Monitörün renk sıcaklığını, gamma eğrisini, beyaz, gri dengesi gibi konularda düzenleme yapıyor. G2412 kullandığını bildiğiniz üyelere de bu ayarları yaptırabilirsiniz.
ICC profili aktif ederkenki kısımlardan LG yazan yerleri G2412 ile düzenleyip attığım ayarları kopyala yapıştır yapıp açabilirsin bir konu, ayarlar sonrası nasıl bir değişim olduğu yorumunu da katarsın konuya.Direk G2412 Kulananlar bu ayarı yapsın diye konu aç bence hem daha dikkat çekici olur.
Malesef yokexcalibur 200hz fhd içinde var mı
Teşekkürler hocam dediğin gibi yapayim ayarları yaptıktan sonra nasıl yapılır ve deneyimimi yazayim ciddi fark olur mu?ICC profili aktif ederkenki kısımlardan LG yazan yerleri G2412 ile düzenleyip attığım ayarları kopyala yapıştır yapıp açabilirsin bir konu, ayarlar sonrası nasıl bir değişim olduğu yorumunu da katarsın konuya.
Malesef yok
Şaşırtıcı derecede bir fark oluşacağını sanmıyorum, ufak ayarlamalar bunlar ama bir miktar etki edecektir. Monitörden tam verim almak için önemliTeşekkürler hocam dediğin gibi yapayim ayarları yaptıktan sonra nasıl yapılır ve deneyimimi yazayim ciddi fark olur mu?
Hocam bu arada bu kadar monitör hakkında bilgin varken neden youtube kanalı açmıyorsun piyasada monitör konusunda çok bilgili insanlar yok bence sen başarabilirsin bunu ve özel değilse yaptığın iş nedir bu kadar tecrübe merak etmedim değil.Şaşırtıcı derecede bir fark oluşacağını sanmıyorum, ufak ayarlamalar bunlar ama bir miktar etki edecektir
Gerekli ekipmanları satın alıp monitör inceleme kanalı açma gibi bir düşüncem ve bu konuda farklı planlarım var fakat şuan bu işe ayıracak zamanım yok diyebilirim. İlerleyen zamanlarda neden olmasınHocam bu arada bu kadar monitör hakkında bilgin varken neden youtube kanalı açmıyorsun piyasada monitör konusunda çok bilgili insanlar yok bence sen başarabilirsin bunu ve özel değilse yaptığın iş nedir bu kadar tecrübe merak etmedim değil.
Bence beni dinle aç bir tane youtube kanalı monitör hakkında alınır mı hangisi alınmalı incelemeler gibi videolar çek iyi yerlere gelirsin kaç kişi monitör arıyordur illaha karışısına çıkarsın çok rakip yok.Gerekli ekipmanları satın alıp monitör inceleme kanalı açma gibi bir düşüncem ve bu konuda farklı planlarım var fakat şuan bu işe ayıracak zamanım yok diyebilirim. İlerleyen zamanlarda neden olmasın
Dijital Oyun Tasarımı okuyorum, monitörlere ayrı bir ilgim var.