GHOSTİNG TESTİNDE BU OLMASI NORMAL Mİ ?

En fazla bu kadar yapabildim @Ckribrahim
IMG_20231119_011452-min.jpg

[automerge]1700346032[/automerge]
Kameramdan kaynaklı olabilir burada canlı bakınca daha net gözüküyor

En fazla bu kadar yapabildim @Ckribrahim Alıntıyı görüntüle
Fotoğraf ile anlaşılmaz tam , video ile ufoları takip etmen lazım , ama kendi gözünle gördüğün ile bizim gördüğümüz daha farklı olur tabii ki. Eğer gözünle ufoların arkasında saydam olarak 3-4 taneden fazla saydam ufo ve saydam siyah şekilde izler varsa orta seviyede ghosting vardır

Fotoğraf ile anlaşılmaz tam , video ile ufoları takip etmen lazım , ama kendi gözünle gördüğün ile bizim gördüğümüz daha farklı olur tabii ki. Eğer gözünle ufoların arkasında saydam olarak 3-4 taneden fazla saydam ufo ve saydam siyah şekilde izler varsa orta seviyede ghosting vardır
Yani 1 tane seni odaklanınca takip edince öyle bir şey olmuyor ama komple ekrana bakınca oluyor

Düzgün çekince oluyor. Bak bendekinde var mesela hafiften nasıl belli oluyor. Fotoyu düzgün çekmek önemli.
[automerge]1700346461[/automerge]
En fazla bu kadar yapabildim @Ckribrahim Alıntıyı görüntüle
Bak bendekinden daha az var suratı belli oluyor hafiften. Oda normal zaten 240hz senin monitör 170hz benim monitör o kadar olur. 2 tane surat çıkanlar var.
[automerge]1700346530[/automerge]
1700346507631.png

Bak şu kırmızıyla çizdiğim yer kadar. Neredeyse yok gibi.

Düzgün çekince oluyor. Bak bendekinde var mesela hafiften nasıl belli oluyor. Fotoyu düzgün çekmek önemli.
[automerge]1700346461[/automerge]

Bak bendekinden daha az var suratı belli oluyor hafiften. Oda normal zaten 240hz senin monitör 170hz benim monitör o kadar olur. 2 tane surat çıkanlar var.
[automerge]1700346530[/automerge]
Alıntıyı görüntüle
Bak şu kırmızıyla çizdiğim yer kadar. Neredeyse yok gibi.
Çok azıcık var bu da normal zaten bence.

hocam kameranızı 1 ufoya odaklayın ve onu takip edin ve bunu tekrarlayın, çektiğiniz video yu youtube üzerinden bize ilete bilirsiniz.

Geri