Neler Yeni

GHOSTİNG TESTİNDE BU OLMASI NORMAL Mİ ?

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
En fazla bu kadar yapabildim @Ckribrahim
IMG_20231119_011452-min.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kameramdan kaynaklı olabilir burada canlı bakınca daha net gözüküyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
En fazla bu kadar yapabildim @Ckribrahim Alıntıyı görüntüle

Fotoğraf ile anlaşılmaz tam , video ile ufoları takip etmen lazım , ama kendi gözünle gördüğün ile bizim gördüğümüz daha farklı olur tabii ki. Eğer gözünle ufoların arkasında saydam olarak 3-4 taneden fazla saydam ufo ve saydam siyah şekilde izler varsa orta seviyede ghosting vardır

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
Fotoğraf ile anlaşılmaz tam , video ile ufoları takip etmen lazım , ama kendi gözünle gördüğün ile bizim gördüğümüz daha farklı olur tabii ki. Eğer gözünle ufoların arkasında saydam olarak 3-4 taneden fazla saydam ufo ve saydam siyah şekilde izler varsa orta seviyede ghosting vardır
Yani 1 tane seni odaklanınca takip edince öyle bir şey olmuyor ama komple ekrana bakınca oluyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Düzgün çekince oluyor. Bak bendekinde var mesela hafiften nasıl belli oluyor. Fotoyu düzgün çekmek önemli.

En fazla bu kadar yapabildim @Ckribrahim Alıntıyı görüntüle

Bak bendekinden daha az var suratı belli oluyor hafiften. Oda normal zaten 240hz senin monitör 170hz benim monitör o kadar olur. 2 tane surat çıkanlar var.

1700346507631.png

Bak şu kırmızıyla çizdiğim yer kadar. Neredeyse yok gibi.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
Düzgün çekince oluyor. Bak bendekinde var mesela hafiften nasıl belli oluyor. Fotoyu düzgün çekmek önemli.

Bak bendekinden daha az var suratı belli oluyor hafiften. Oda normal zaten 240hz senin monitör 170hz benim monitör o kadar olur. 2 tane surat çıkanlar var.

Alıntıyı görüntüle
Bak şu kırmızıyla çizdiğim yer kadar. Neredeyse yok gibi.
Çok azıcık var bu da normal zaten bence.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Fettah Özalp
hocam kameranızı 1 ufoya odaklayın ve onu takip edin ve bunu tekrarlayın, çektiğiniz video yu youtube üzerinden bize ilete bilirsiniz.

Top Bottom