bu kulaklık blackshark v2 mi v2x mi ?

adam ilana yazmış zaten v2x diye v2 değildir bu ve v2 ya da v2x arasındaki fark sadece mikrofon çıkarılabiliyor tek fark o araştırıp da bakabilirsiniz onu düşünerek alırsınız

adam ilana yazmış zaten v2x diye v2 değildir bu ve v2 ya da v2x arasındaki fark sadece mikrofon çıkarılabiliyor tek fark o araştırıp da bakabilirsiniz onu düşünerek alırsınız
ses kartı farkıda yokmu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam v2x yazmıyor v2 x usb yazıyor yani sanki birleştirme amacıyla kullanılmış gibi "x"

ses kartı farkıda yokmu hocam

hocam v2x yazmıyor v2 x usb yazıyor yani sanki birleştirme amacıyla kullanılmış gibi "x"
ses kartı farkı jak girişli ve usb girişli olarak değişiyor

v2x olan versiyonda da usb ve jak olarak ayrışıyor usb li olanda harici bi ses kartı olmuş oluyor v2x de de var yani

bir süredir kulaklık bakıyorum sonunda blackshark v2 almaya karar kıldım ama bu kulaklık v2 mi v2x mi onu kestiremiyorum bendemi bir sıkıntı var yoksa bu kulaklık v2x mi?

Razer tavsiye etmem şu aralar büyük yazılım sorunları var bende V2 var şuan THX i hiç bir şekilde kullanamıyorum Razer desteğe yazdım bana saçma sapan geri dönüşler yapıyor sorunumu çözemediler

Razer tavsiye etmem şu aralar büyük yazılım sorunları var bende V2 var şuan THX i hiç bir şekilde kullanamıyorum Razer desteğe yazdım bana saçma sapan geri dönüşler yapıyor sorunumu çözemediler
thx için uyumlu değil ki v2 ben öyle biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,045
Üyeler
186,436
Son üye
berkeaksu
Geri