❌İndirim Bitti! Kaspersky'de Cuma Fırsatı başladı!

ApRâ

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,862
Biliyorsunuz yaklaşık 6 ay önce yeni bir sisteme geçtiler artık tüm sürümlerinde internet koruması var bu bağlamda en düşük paketi almanız bile fazlasıyla güvenlik konusunda etkili olacaktır. F/P olarak en iyi AV denilebilir.
Not: Ücretlendirme yıllıktır. (cihaz ve alacağınız yıla göre fiyat değişiklik gösterebilir). Mobilde kullanmak istiyorsanız cihaz sayısını arttırmanız gerekiyor.

1700824682353.png

VPN Hız testi. 1080p videolar da sıkıntısız akmaktadır.

1700858122382-png.604617

Son düzenleme:
Biliyorsunuz yaklaşık 6 ay önce yeni bir sisteme geçtiler artık tüm sürümlerinde internet koruması var bu bağlamda en düşük paketi almanız bile fazlasıyla güvenlik konusunda etkili olacaktır. F/P olarak en iyi AV denilebilir.
Geçen sene bunun üzerine ek bir indirim gelmişti diye hatırlıyorum ek indirim gelirse cuma akşam/gecesi aktif olacaktır, almayı düşünen arkadaşlar en kötü bunu bekleyebilir.

Alıntıyı görüntüle
Sanırım geçen sene bu zamandı yine. 4 5 kişi birleşip 2 yıllık paket almıştık. Şu zamana kadar memnunum. Seneye Kasım'da bitecek o zaman tekrar alırım büyük ihtimal.

Sanırım geçen sene bu zamandı yine. 4 5 kişi birleşip 2 yıllık paket almıştık. Şu zamana kadar memnunum. Seneye Kasım'da bitecek o zaman tekrar alırım büyük ihtimal.
Kod ile mi aktif oluyor yoksa hesap ile mi

Windows 10 ve üzeri bir sistem kullanıyorsanız böyle güvenlik uygulamaları sadece sisteme ek yük bindirir windowsun güvenlik duvarı gayet yeterli
Aksine windows güvenlik duvarı çok yük bindiriyor geçen haftaya kadar kaspersky kullanıyordum 50 mb ram yiyordu arka planda windows 170 mb yiyor

beleş versiyonu kullanıyorum sorunsuz arada kırmızı kırmızı bişiler cıkıyor truva atı trojan falan ama zararı yok iyi :D diyenler gelmeden alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lisans key veriyor işte

Uygunsuz davranış
Windows 10 ve üzeri bir sistem kullanıyorsanız böyle güvenlik uygulamaları sadece sisteme ek yük bindirir windowsun güvenlik duvarı gayet yeterli

Bunun gibi kendini bir şey bildiğini sanan insanlara bir şey anlatmak ile yormayın kendinizi, engelleyin geçin. Tamam en iyi av sizsiniz. Her şeyi o boş koltukta 31 çekerek öğrendiniz.

Mail adresine key geliyor diye hatırlıyorum.

Windowsun duvarı önce kendini korusa iyi olur
Kullanmadığım torrent uygulaması
Bunun gibi kendini bir şey bildiğini sanan insanlara bir şey anlatmak ile yormayın kendinizi, engelleyin geçin. Tamam en iyi av sizsiniz. Her şeyi o boş koltukta oturarak öğrendiniz.
internette konuştuğunuz insanları kendinizle aynı seviyede görmeniz biraz şaşırtıcı gerçekten size bir şey kanıtlamak zorunda hissetsem ceng diplomamı gönderirdim de internette insanları küçümseyen bir hiçsiniz bu arada görüyorum ki düdüklenmekte hoşunuza gidiyor iyi eğlenceler

Bunun gibi kendini bir şey bildiğini sanan insanlara bir şey anlatmak ile yormayın kendinizi, engelleyin geçin. Tamam en iyi av sizsiniz. Her şeyi o boş koltukta 31 çekerek öğrendiniz.

Mail adresine key geliyor diye hatırlıyorum.
hocam geçen senin açtığın bir konudan ben de nasiplenmiştim. Bir süre antivirüs kullandım, daha sonra birkaç arkadaşın lafı ile windows a güvendim. Bir süredir devam ediyor. Bilinçli bir kullanıcı olduğum için sıkıntı yok, fakat işim gereği bir şeyler indirmem gerekiyor ve pop-uplar fışkırıveriyor. Ekstra olarak küçük kardeşim var, yaş olarak baya ufak olduğundan bilinçli kullanıcı değil.

2 sene kaspersky kullandım, memnundum. Sonra biraz ofiste, biraz yeni kasayla hediye gelince norton kullandım. Ofisteki düz versiyonu fena değil, hediye gelen gamer edition olanı. Rezalet şekilde pc ye yük bindirdi, şansa bala onun olduğunu yakaladım, yoksa pc yi gönderecektim. Fırsat bekliyordum dönmek için, çok güzel oldu bu haber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,307
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri