Huawei 11.5 8gb 7999tl'ye alınır mı?

İşini görür görmesine ama 4 yaşındaki bir çocuk için fazla lüks olabilir. Malum bir şeyleri yere atma, düşürme gibi konularda biraz fazla öne çıkıyorlar :D

3 4 bin liralik samsung tabletler vardı onlardan alın bence 4 yaşındaki çocuğa

İşini görür görmesine ama 4 yaşındaki bir çocuk için fazla lüks olabilir. Malum bir şeyleri yere atma, düşürme gibi konularda biraz fazla öne çıkıyorlar
Az işimizi gormesi açısından bir tik iyi bisey daha iyi olur gibi

Eğer çocuğunuza alacaksanız iPad’den şaşmayın. Eskiden babam almıştı ve sınırlama yapmıştı. Çoğu yere gidemiyorduk (sınırlamadan dolayı şiddetli oyunlar falan da yükleyemiyorduk) ama çocuktuk sonuçta. Tavsiyem iPad 9. nesil almanız. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Maalesef siteye özel dediler kuponu da siteden alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben alışveriş yaptım güvenilir direkt global site zaten

Mümkünse kalemi de alın derim 1999 TL yerine 999 TL

Şu tableti önerirdim ben honor olduğu için google uygulamaları da rahat açılır
Onu çok gördüm de 4 gb artık az değil mi? işlemci de eh

Bu arada arkadaşa uygulamalar bakımından katılıyorum uygulamaların bazıları hata verebiliyor

Bu arada sana önerim dostum bu tableti alacaksan yine Huawei sitesinden al hemen avantajlarını yazayım Matepad 11.5 için kalem kampanyası yok ama uzatılmış garanti ve ekran hasar hizmeti var 800 TL kuponla bir tık pahalıya alırsın ama yanında baya artısı var. Sitenin kolay iadesi de var ürün geldi beğenmedim 14 gün içinde cihazda senden kaynaklı hata yoksa hemen yardımcı oluyorlar.
Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye

Su tableti kizima(4)almak istiyorum sizce işimizi görür mu? Biraz araştırdım basit uygulama oyun video izleme konusunda ısını gorur gib.

Son düzenleme:
Eğer çocuğunuza alacaksanız iPad’den şaşmayın. Eskiden babam almıştı ve sınırlama yapmıştı. Çoğu yere gidemiyorduk (sınırlamadan dolayı şiddetli oyunlar falan da yükleyemiyorduk) ama çocuktuk sonuçta. Tavsiyem iPad 9. nesil almanız. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Suan mediamrkt 9999 tl den satılıyor ipad 9. Nesil, 2017 yilinda üretildiği için biraz çerçevesi felan gorsel yonden kaba duruyor, uygulamalari kac sene daha sorunsuz acar acaba? Cocuklar icin uygulamalar, zeka oyunlari felan yükleyeceğim. Huwaei uygulamalari acmiyor hata veriyor demisler o büyük sorun oluşturur bana tabi ki, 2023 model huwaei yerine ipad i almak bilmiyorum 😀

Suan mediamrkt 9999 TL den satılıyor ipad 9. Nesil, 2017 yilinda üretildiği için biraz çerçevesi felan gorsel yonden kaba duruyor, uygulamalari kac sene daha sorunsuz acar acaba? Cocuklar icin uygulamalar, zeka oyunlari felan yükleyeceğim. Huwaei uygulamalari acmiyor hata veriyor demisler o büyük sorun oluşturur bana tabi ki, 2023 model huwaei yerine ipad i almak bilmiyorum 😀
İpad 2017 model değil. 2021'de çıktı. Ben şu anda eğitim ve oyun için kullanıyorum. Gayet kullanışlı. En az 2026'ya kadar sorunsuz gider. Ekrana gelirsek bence klasik iPad kötü durmuyor. Alışıyorsunuz. Şimdi Android alırsanız çocuğunuzu tam sınırlama yapamazsınız. Ama karar sizin tabii ki de.

Klavyeler uygun değil normalde 1000-2000 TL arası bence alabilirsin. Benim kızım Samsung tab s7 Fe kullanıyor 3 yaşında:)) klavye kendin bazı işlerin için kullanabilirsin.

Geri