DA-G9 VS ELITE-6700XT

ruzgarexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Merhabalar ben sistem alacağım bu iki sistem arasında kaldım ayrıca da-g9u sari sitede buldum ondan guvenemiyorumda
ELITE-6700XT

Merhabalar ben sistem alacağım bu iki sistem arasında kaldım ayrıca da-g9u sari sitede buldum ondan guvenemiyorumda
ELITE-6700XT
Valla da-g9 u tavsiye ederim sarı sitede uygun bi fiyata bulursan al derim ama tabi yanında pc den anlayan biriyle(veya sen anlıyosan işte anladın sen kastettiğimi) gidip kontrol et elden teslim al gücünü herşeyini test et garantiside varsa yapıştır geç mükemmel sistem

G9 kaç liraya buldun hocam

23k ya da g9 satiliyor sari sitede al geç açılmamış çoğu

25k altı yok satan.
Ayrıca bu sistem daha iyi fps değerleri verecektir dlss kullanılmadığı sürece. Ama illâ nvidia ekran kartı istiyorsanız da-g9 aramaya devam edin.
max edeceği bence 24bin tl 25 değil.

Valla da-g9 u tavsiye ederim sarı sitede uygun bi fiyata bulursan al derim ama tabi yanında pc den anlayan biriyle(veya sen anlıyosan işte anladın sen kastettiğimi) gidip kontrol et elden teslim al gücünü herşeyini test et garantiside varsa yapıştır geç mükemmel sistem
25k ama param guvende yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G9 kaç liraya buldun hocam
25

25k var sade?

aynı fiyatsa da-g9u al.
25k

birde i5 12400f 4060 ti 8gb ile bu elite sistem karsilastirmasinda hangisi alir

25k altı yok satan.
Ayrıca bu sistem daha iyi fps değerleri verecektir dlss kullanılmadığı sürece. Ama illâ nvidia ekran kartı istiyorsanız da-g9 aramaya devam edin.
max edeceği bence 24bin TL 25 değil.
Ekran kartının kendisi 19k tl banayeni diye biyerde de 17.5k idi en son banayeniyi ilk defa duydum ama özetle baya fiyat performans aslında neden öyle düşünüyosun g9 hakkında merak ettim

25k ama param guvende yok

25

25k var sade?

25k

birde i5 12400f 4060 ti 8gb ile bu elite sistem karsilastirmasinda hangisi alir
hangi sehirdesiniz hocam

Geri