❌İndirim Bitti! Boya BY-M1 Mikrofon 200 TL⭐⭐⭐

Benimkisi bugün kargoya verildi bakalım nasılmıs :d

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Bugün kargolandı benimki, PTT bir çılgınlık yaparsa belki yarın gelir :D

Orijinal sanırım. Kutu içeriğinde neler vardı? Sesi nasıl denediniz mi?
Kutu içeriğinde bez siyah logolu çantası vardı büyük Jack adaptörü var pil var birde mikrofon var ses kalitesi güzel ancak telefonda çalıştıramadım

• Beğen
Kutu içeriğinde bez siyah logolu çantası vardı büyük Jack adaptörü var pil var birde mikrofon var ses kalitesi güzel ancak telefonda çalıştıramadım
Tamam aynı benimki gibi. Orijinal ürün büyük ihtimal. Telefonda ben de çalıştıramadım. Telefonlar genelde kulaklık olarak algıladığı için normal çalışmıyor. Tek jak girişli (kulaklık/mikrofon aynı girişte olan) bilgisayarlarda çok iyi çalışıyor.

Orijinal sanırım. Kutu içeriğinde neler vardı? Sesi nasıl denediniz mi?
Benimkisi bugün kargoya verildi bakalım nasılmıs :d
Bugün kargolandı benimki, PTT bir çılgınlık yaparsa belki yarın gelir :D
Tamam aynı benimki gibi. Orijinal ürün büyük ihtimal. Telefonda ben de çalıştıramadım. Telefonlar genelde kulaklık olarak algıladığı için normal çalışmıyor. Tek jak girişli (kulaklık/mikrofon aynı girişte olan) bilgisayarlarda çok iyi çalışıyor.
Hocamlar benimki de geldi bugün, kutu içeriği aynı şekilde pcye taktım ses kalitesi de çok iyi ,bence de orijinal. Bedavaya aldık resmen.

Ben telefonda da sorunsuz kullanmıştım hem kulaklık jakı hem de type c çevirici ile. Telefonlarda kullanırken üzerinde bir sviç vardı ve onu sanırım off yapmak gerekiyordu. Uzun bir zaman olduğu için tam hatırlayamıyorum ama üzerinde sviç olduğunu, o doğru konumda değilse çalışmadığını biliyorum, hatta dijital kameralarda kullanırken bir de pil takmak gerekiyordu.

Ben telefonda da sorunsuz kullanmıştım hem kulaklık jakı hem de type c çevirici ile. Telefonlarda kullanırken üzerinde bir sviç vardı ve onu sanırım off yapmak gerekiyordu. Uzun bir zaman olduğu için tam hatırlayamıyorum ama üzerinde sviç olduğunu, o doğru konumda değilse çalışmadığını biliyorum, hatta dijital kameralarda kullanırken bir de pil takmak gerekiyordu.
Ben switchi iki tarafa da alıp denedim yine olmadı telefonda. Ama gariptir ki tablette hiç sorunsuz adaptörsüz çalışıyordu.

• Beğen
PTT sözde bizi evde bulamamış da gidip pttye bırakmıs tövbe yarabbim :d

• Beğen
Ürün geldi, orijinal. Ses kalitesi 200 TL'lik bir ürün için gerçekten iyi.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,977
Üyeler
186,419
Son üye
gökigökiş
Geri