Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
Arkadaşlar varsa listeleriniz atabilir misiniz karma bir liste yapıyorum da
Arkadaşlar varsa listeleriniz atabilir misiniz karma bir liste yapıyorum da
Var uygulaması üyeliğim de varMesaj otomatik olarak birleştirildi:
devamı var gözükmüyor uygulaması varsa ordan bak
Playlist değilde bi kaç müzik önerebilirim. Çünkü 2k mzk varArkadaşlar varsa listeleriniz atabilir misiniz karma bir liste yapıyorum da
2 bin müziğin hepsini dinliyor musun gerçektenPlaylist değilde bi kaç müzik önerebilirim. Çünkü 2k mzk var![]()
all eyez on me - rework
in my blood sicktoy
be stronge nightcap
everybody knows marest
cahange to desire (mike candys rework)
ray of solar swedish house mafia
Hepsini dinleyemiyorum, neredeyse 3 yıldır mzik atıyorum ama o zaman güzel gelen müzik şimdi güzel gelmeyebiliyor yada yeni müzik tarzları daha çok hoşuma gidiyor2 bin müziğin hepsini dinliyor musun gerçekten
Ben her tür dinliyorum aklına ne gelirseHepsini dinleyemiyorum, neredeyse 3 yıldır mzik atıyorum ama o zaman güzel gelen müzik şimdi güzel gelmeyebiliyor yada yeni müzik tarzları daha çok hoşuma gidiyor
Bende her tarz dinlerim sadece türkçe dinleyemiyorumBen her tür dinliyorum aklına ne gelirse
Onu dinliyorum bak ondan vazgeçemem çok güzel şarkılar varBende her tarz dinlerim sadece türkçe dinleyemiyorum
Hocam son ses Arap Şükrü bu şehir beni boğuyor açın 500 kg deadlift 420 kg squat garantiArkadaşlar varsa listeleriniz atabilir misiniz karma bir liste yapıyorum da