GTA 6 İÇİN PS 5 Mİ YOKSA PC Mİ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,749
Tabii ki bunu bilmek şuanda mümkün değil ama arkadaşlar oyunun fragmanı yayınlanınca bi alevlendim. Sizce en yüksek grafiklerde oynamak için 40.000 TL civarında pc sistem almak mı yoksa 20.000 TL'ye PS 5 almak mı daha mantıklı olur? Ve ek olarak ben şimdiye kadar hiç PS almadım o yüzden merak ediyorum PS için çıkan oyunları bu cihaz en üst seviyelerde oynatabiliyor mu? Yoksa grafikleri orta veya düşük yapıp oynamamız gereken oyunlar oluyor mu?

ps için bi bilgim yok ama tahminimce pc alacaksan en az rtx 2060 175- 205 gb civari yer ryzen 5 5600 16gb ram ister diye düşünüyorum

Tabii ki bunu bilmek şuanda mümkün değil ama arkadaşlar oyunun fragmanı yayınlanınca bi alevlendim. Sizce en yüksek grafiklerde oynamak için 40.000 TL civarında pc sistem almak mı yoksa 20.000 TL'ye PS 5 almak mı daha mantıklı olur? Ve ek olarak ben şimdiye kadar hiç PS almadım o yüzden merak ediyorum PS için çıkan oyunları bu cihaz en üst seviyelerde oynatabiliyor mu? Yoksa grafikleri orta veya düşük yapıp oynamamız gereken oyunlar oluyor mu?

pc için 2026 kesin 2026 a kim öle kim kala ps5 slim al geç

ps için bi bilgim yok ama tahminimce pc alacaksan en az rtx 2060 175- 205 gb civari yer ryzen 5 5600 16gb ram ister diye düşünüyorum

2026 da 2060 kurtarmaz en düşük 3060 kesin artık bak 2025 sadece konsollar 2026 pc kafadan 3 yıl bekleyeceksin pc için

Konu sahibi alevlendim demiş. PC alsa 1, 1-5 sene daha bekleyecek ve bu sürede zaten oyun hakkında her şeyi ordan buran görünce heves falan kalmaz adamda. Şöyle bir şey de var sadece 1 oyun için ps almak mantıklı mı bunu da düşünmek gerek

slimle normalin ne farki var 2025 de ps5 pro çikacak belki
donanim olarak ayni slimle normal

Artık ps5 de sadece slim üretilicek üstüne gta6 minimum 250 gb üstü olucagı için düz ps5 yerine güncellenmiş slim almak daha avantajlı sahibinden den kaliteli esnaflardan slim ps5 kovalayabilirsiniz

Grand Theft Auto VI İçin Yayınlanan Fragmanın PS5 Üzerinden Kaydedildiği Söyleniyor
Grand Theft Auto VI'nın ana platformu PS5 yani git PS5 al PC'ye zaten gelmiyor oyun PS5'e geldikten 1.5 yıl sonra falan gelir diğer serilerde olduğu gibi.
Ps5 için kaynak varmı dostum?
Sonuçta bu oyun pc'de yapılıyor ilk sızan görütülerde bile gameplay videoları pc üzerindeydi.

Ps5 için kaynak varmı dostum?
Sonuçta bu oyun pc'de yapılıyor ilk sızan görütülerde bile gameplay videoları pc üzerindeydi.
take 2 açıkladı hocam

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Dec. 4, 2023-- Rockstar Games®, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri