CS2 DEN SEBEPSİZ YERE BAN YEDİM!!!

Lexon.

80+
Reaksiyon skoru
1
Normal bi cs2 oyuncusuyum hiç hile vs kullanmam yeni seçkin aldım seçkin maçı atabilmek için % barını doldurmaya çalışıyuordum bugün oyuna girdiğimde ban yediğimi gördüm yardımcı olabilecek varmı nasıl çözebilirim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-12-05 215932.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-05 215932.png
    235.6 KB · Hit: 260
  • Ekran görüntüsü 2023-12-05 215938.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-05 215938.png
    578.7 KB · Hit: 192
NVIDIA güncellemesi yüzünden çok kişi yedi. Desteğe yaz, şu an beklenmeli sadece.

agalar bende ban yedim hayatımda ne hile kullandım ne yükledim çözümü nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NVIDIA güncellemesi yüzünden çok kişi yedi. Desteğe yaz, şu an beklenmeli sadece.
aga nvidia güncellemesi derken bizmi güncellicez ? detaylı anlatırmısın

agalar bende ban yedim hayatımda ne hile kullandım ne yükledim çözümü nedir

aga nvidia güncellemesi derken bizmi güncellicez ? detaylı anlatırmısın
Gördüğüm kadarıyla millet driver güncellemesi yaptıktan sonra ban yemişler şuan için beklemek tek çare steam'den destek kaydı açabilirisiniz

Kanka bende GTX 1660S var guncel kart degil sonucta. Yeme ihtimalim var mi? yarin girmem lazim oyuna cunku

tam olarak nasıl atıcam yardımcı olmanız mümkünmüdür
https://help.steampowered.com/tr/ buyrun bu linkten ilerliyebilirsiniz.

Kanka bende GTX 1660S var guncel kart degil sonucta. Yeme ihtimalim var mi? yarin girmem lazim oyuna cunku
Kart güncelleme almıyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum ''AMD'' kullandığıma bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim (:

https://help.steampowered.com/tr/ buyrun bu linkten ilerliyebilirsiniz.

Kart güncelleme almıyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum ''AMD'' kullandığıma bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim :)
Be alaka olm gecen de ayni sorun AMD icin oldu. amd softwarei hile olarak algiladi

IMG_0190.png

Geri