- Reaksiyon skoru
- 7,911
indirim sepette pratik hoş bir ürüne benziyor paylaşmak istedim belki ihtiyacı olan vardır.
ders çalışma için yeterlimidir, kitap + a4 sığarmı ?Odamda kullanıyorum, küçük laptop masası, yeme içme için küçük sehpa, telefon şarj etmek için sehpa olarak kullandım. Şimdiyse pc kasasının altında duruyor.
Yükseğe ayarlayınca biraz sallanır ama fiyatına çok fonksiyonel![]()
a4 kağıdının 21x29 olduğunu varsayarak 40X60 CM yüzey genişliği ile kitap a4 falan sığarders çalışma için yeterlimidir, kitap + a4 sığarmı ?
Sığar da uzun süreli çalışmaya uygun olmaz. Saklanabilir, küçük gelebilirders çalışma için yeterlimidir, kitap + a4 sığarmı ?
www.n11.com
daha ucuz kuponla daha da ucuza gelir.Çalışma Masası Modelleri & Fiyatları - n11
Çalışma Masası modelleri, kitaplıklı, ahşap, katlanabilir öğrenci ders çalışma masaları n11'de. Uygun fiyatlı Çalışma masası çeşitleri ve özellikleri için tıklayın.www.n11.com
Hmm anladım.
Çok uygun hocam, ben geçen sene bu satıcıdan 350ye almıştımFiyat algımı kaybettiğim için olsa gerek, çok uygun göründü.
nasıl memnun musnuz pekiÇok uygun hocam, ben geçen sene bu satıcıdan 350ye almıştım
Çok memnunumnasıl memnun musnuz peki