Senerli686
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Elden ring için güvenilir bi yerden steam key alırsam ne kadar daha az öderim ve kazıklanmam
Hocam bir şey bulabildin mi ben de arıyorumElden ring için güvenilir bi yerden steam key alırsam ne kadar daha az öderim ve kazıklanmam
kış indirimde indirime girer umarım. Çok nadir indirime giriyor ben de bekliyorum.Steamde indirime girerse alınır.Konuyu görünce fiyat karşılaştırması yaptım.23 aralık 2022 de 419 TL'ye almışım.Güncel fiyatı 1158 TL anlaşılan.Tavsiyem kış indirimlerinde almanız yönünde.Steam dolara da geçmişken gün geçtikçe yükseliyor.Kış indirimlerinde yakalarsanız tahmini 600 civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam 40 dolar ucuz değilBu oyun için ucuza key bulamazsınız kolay kolay. Steam'de zaten gayet ucuza satılıyor oradan alın geçin.
Ben de aylardır bekliyorum. Sonbahar indirimlerinde de indirime girmedi malesefkış indirimde indirime girer umarım. Çok nadir indirime giriyor ben de bekliyorum.
600 çok iyi fiyat hocam umarım kış indirimlerinde Elden Ring boş geçmez de alırız.Steamde indirime girerse alınır.Konuyu görünce fiyat karşılaştırması yaptım.23 aralık 2022 de 419 TL'ye almışım.Güncel fiyatı 1158 TL anlaşılan.Tavsiyem kış indirimlerinde almanız yönünde.Steam dolara da geçmişken gün geçtikçe yükseliyor.Kış indirimlerinde yakalarsanız tahmini 600 civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum.
kış indirimde indirime girer umarım. Çok nadir indirime giriyor ben de bekliyorum.
Girerse kaçırmayın artık.Hatta bütçe yeterse almışken Dark souls 3'ü de ekleyin kütüphaneye.Hocam 40 dolar ucuz değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de aylardır bekliyorum. Sonbahar indirimlerinde de indirime girmedi malesef
Elden ring için güvenilir bi yerden steam key alırsam ne kadar daha az öderim ve kazıklanmam
Dostlar online'ın bile crack'i var ne bu para verme sevdasıHocam bir şey bulabildin mi ben de arıyorum
hak yemek istemiyodur belki.Belki hırsızlık yapmama gibi bi sevdası vardırDostlar online'ın bile crack'i var ne bu para verme sevdası![]()
40 dolar Elden Ring gibi bir şaheser için gayet ucuz, globalde bile 60 USD'ye satıyorlar oyunu.Hocam 40 dolar ucuz değil![]()
Hırsızlık?? puahahahhahak yemek istemiyodur belki.Belki hırsızlık yapmama gibi bi sevdası vardır![]()
Hocam crackli oynadım bitirdim fakat yetmedi tekrar oynamak istiyorum. Bir şeyi bu denli beğenmişken de satın almak istedim kütüphanemde olsun diye.Dostlar online'ın bile crack'i var ne bu para verme sevdası![]()
evet neresi komik?Bedava oynamanı isteseler oyunu bedava yaparlardı.Hırsızlık?? puahahahha