Elden ring steam key

Reaksiyon skoru
3
Elden ring için güvenilir bi yerden steam key alırsam ne kadar daha az öderim ve kazıklanmam

Bu oyun için ucuza key bulamazsınız kolay kolay. Steam'de zaten gayet ucuza satılıyor oradan alın geçin.

Steamde indirime girerse alınır.Konuyu görünce fiyat karşılaştırması yaptım.23 aralık 2022 de 419 tl'ye almışım.Güncel fiyatı 1158 tl anlaşılan.Tavsiyem kış indirimlerinde almanız yönünde.Steam dolara da geçmişken gün geçtikçe yükseliyor.Kış indirimlerinde yakalarsanız tahmini 600 civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Steamde indirime girerse alınır.Konuyu görünce fiyat karşılaştırması yaptım.23 aralık 2022 de 419 TL'ye almışım.Güncel fiyatı 1158 TL anlaşılan.Tavsiyem kış indirimlerinde almanız yönünde.Steam dolara da geçmişken gün geçtikçe yükseliyor.Kış indirimlerinde yakalarsanız tahmini 600 civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum.
kış indirimde indirime girer umarım. Çok nadir indirime giriyor ben de bekliyorum.

Bu oyun için ucuza key bulamazsınız kolay kolay. Steam'de zaten gayet ucuza satılıyor oradan alın geçin.
Hocam 40 dolar ucuz değil 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kış indirimde indirime girer umarım. Çok nadir indirime giriyor ben de bekliyorum.
Ben de aylardır bekliyorum. Sonbahar indirimlerinde de indirime girmedi malesef

Steamde indirime girerse alınır.Konuyu görünce fiyat karşılaştırması yaptım.23 aralık 2022 de 419 TL'ye almışım.Güncel fiyatı 1158 TL anlaşılan.Tavsiyem kış indirimlerinde almanız yönünde.Steam dolara da geçmişken gün geçtikçe yükseliyor.Kış indirimlerinde yakalarsanız tahmini 600 civarına alabilirsiniz diye düşünüyorum.
600 çok iyi fiyat hocam umarım kış indirimlerinde Elden Ring boş geçmez de alırız.

Hocam 40 dolar ucuz değil 😄

Ben de aylardır bekliyorum. Sonbahar indirimlerinde de indirime girmedi malesef
Girerse kaçırmayın artık.Hatta bütçe yeterse almışken Dark souls 3'ü de ekleyin kütüphaneye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,322
Üyeler
187,658
Son üye
Bekanova
Geri