Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

aklımdaki büyük sorun 13 yaşında nasıl 4070ti sisteme sahipsin. konuya gelecek olursak ne olursa olsun dersine odaklan lise sınavı hepsinden önemli. kesinlikle derslerini aksatma.

Son düzenleme:
Dostum eğer soru çözmeyip sadece videodakileri not alıyorsan izlediğin videonun sana hiçbir faydası olmaz.

Sen en iyisini yapıyorsun emin ol inşallah çok güzel yerlerde olacaksınız başarılar diliyorum sizlere seni oyun kurtarmayacak kariyerine odaklan böyle devam et 👌

Knk oynunu oyna keyfine bak çalışda çok değil. İlle kendine yararım dokunsun istiyorsan ilgin varsa teknoloji vb araştırabilirsin.

7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
ineklemeyen ömür boyu inekler
inekleyen bir süreden sonra ineklemek zorunda kalmaz
ama abartma ikisini de

7. Sınıf öğrencisiyim yaşıtlarım hayvan gibi PC oynuyo eğleniyo ben lgsye erkenden hazırlanmaya çalışıyorum 4070li sistem yanımda göz kırpıyor ben Tonguç izliyorum inşallah karşılığını verir lgs duanızı alırım seviliyonuz
muhammet lise sınavına çalışmak ahmaklıktır en güzel yaşların gidip meslek öğren.

Saçma yorumlar yapılmış, günlük belli süre çalış kalanında yine oyna. Çalışma alışkanlığının olması sana ileride büyük avantajlar sağlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,183
Üyeler
187,005
Son üye
calfeg
Geri