EA SPORTS FC 24 321 TL

100 TL olsa koleksiyon için alırım sadece FIFA arcade oldu bozdu kendini FIFA 15-16-17 hala en iyi versiyon.
nays ile 250 tl bu arada aşırı iyi fiyat ama katılıyorum doğruda yapacak bişey yok ama bana göre 250 TL'ye göre iyi zaman geçirmelik oyun

Ben kol alcam önerilerinizi beklyorum arkadaşlar, F710 şuan bana 609 TL'ye geliyor kuponlarımla birlikte vs. alınır mı

Ben kol alcam önerilerinizi beklyorum arkadaşlar, F710 şuan bana 609 TL'ye geliyor kuponlarımla birlikte vs. alınır mı
F710 kullandığım en kötü gamepad.

Şimdi bu oyunu epicden alınca, EA uygulaması üzerinden mi bağlanıyor oyuna yoksa direk oyuna mı giriyor. EA play pro kullanıyorum o hesabıma bağlanır mı epicden alınca onu çözemedim.

UFL bedava bi şekilde çıkıcakken fifaya 320 tl vermek mantıklı mı sizce yani oyunu bilmiyorum 23 oynadım sadece çok fark yok diyolar ama 23 ara sahnelerde sürekli kasıyodu gerçi sistemi yeniledim 4060 ti var da bilmiyom gene öyle bi rezillik olucaksa hiç almak istemiyorum eski sistemde de maç çok akıcıydı ara sahne 5 fps di var mı bu oyunda da benzer bi sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1702543752992.png

birde bu sepeti almak istiyorum üstüne fifa 24 ü ekleyip almak ne kadar mantıklı sizce sadece arada tek başıma maç atmak için oynuyorum futbolu ultimate team falan alakam yok ufl mi bekliyim fifa 24 mü alıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,607
Üyeler
186,080
Son üye
iremerdem
Geri