Memnun kalmadığınız site var mı?

Ose59

80+
Reaksiyon skoru
13
Hiç araştırmayıp gençer gamingden bilgisayar sipariş verdim arkadaşım benden 1 gün önce itopyadan verdi 4 gün önce geldi kuzenim 3 gün önce sipariş verdi bugün geldi ben total hafta sonu dahil 13 gün oldu hafta sonunu çık 9 gün anca kargoya verdiler yani yoğunluksa yoğunluk bu kadar olmamalı diye düşünüyorum buna benzer sorun yaşadığınız siteler var mı varsa söyleyin onlarda kulağıma küpe olsun

Hiç araştırmayıp gençer gamingden bilgisayar sipariş verdim arkadaşım benden 1 gün önce itopyadan verdi 4 gün önce geldi kuzenim 3 gün önce sipariş verdi bugün geldi ben total hafta sonu dahil 13 gün oldu hafta sonunu çık 9 gün anca kargoya verdiler yani yoğunluksa yoğunluk bu kadar olmamalı diye düşünüyorum buna benzer sorun yaşadığınız siteler var mı varsa söyleyin onlarda kulağıma küpe olsun
site bilindik olduğu sürece sıkıntı yok her siteden mağdur olanlar var herkesin memnun olduğu bir site ararsan bulamazsın itopya, incehesap şikayet vara bak bir sürü şikayet var mağdur olanlar vatandan teknosan bile alışveriş yapmayın diyor onlara bakarsan alışveriş yapılacak site yok

SSN eskiden iyiydi ama bi kargo firması değiştirdiler kolay gelsin ya da aras kuryeydi ismi, normal aras kargo değil ama ucuz olsun diye dedikleri kargolar lanet gelsinki hergün arayıp şikayet ediyordum. adamlar 5 kilometre mesafedeki şubeden evime getiremiyorlardı kaplumbağanın sırtına bağlasalar kargomu 1 hafta sürmez gelirdi diyorum kargo firmasıda evet daha önceki şikayetlerinizdede belirtmiştiniz diyordu bende şikayetlere bakan birimide şikayet ediyorum diyip hır gür kavga dövüş konuşup günde 2 kere içimi boşaltıp kapatıyordum.

İtopya ile sıkıntı yaşadım ama hepsi hemen hemen aynı yaşadığım sıkıntı sistemin ekran kartı bozuk gelmişti 1 hafta sistem teslim edilmesini 13 günde garantiyi beklemiştim

site bilindik olduğu sürece sıkıntı yok her siteden mağdur olanlar var herkesin memnun olduğu bir site ararsan bulamazsın itopya, incehesap şikayet vara bak bir sürü şikayet var mağdur olanlar vatandan teknosan bile alışveriş yapmayın diyor onlara bakarsan alışveriş yapılacak site yok
itopya dedinde allah düşmanıma vermesin harbiden bedava sistem gönderelim deseler 1 tl mi atmam oraya

mevzu mağduriyet kral :D her insan farklı bir deneyim yaşar açıkçası zoruma gitti bu kargo süresi kuzen 1 hafta sonra alıyor 2 güne geliyor:D onun evine geldiği gün benim ürün kargoya yeni veriliyor dalga geçer gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri