hangi iPhone 15'i tercih etmeliyim ?

serkanu

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba.

iphone 7 kullanıyorum ve artık telefonumu değiştireceğim. Bazı kampanyalar var, bunlardan yararlanmak istiyorum.

iphone 15 256 GB ile iphone 15 Plus 128 GB arasında kaldım.

iphone 15 256 GB resmi satıcılarda turkcell hepsiburada gibi vb. ORTALAMA 53500 TL civarında.

iphone 15 Plus 128 GB ise Trendyol'da Trendyol satıcısında 56 400 TL.

Apple destek ile konuştum resmi satıcı olmadığı için trendyol hakkında bir güvence vermedi. Trendyol ise 2 yıllık Apple Türkiye garantili olduğunu söylüyor.

Fiyat performans açısından Plus olan model daha mantıklı geliyor. Ama Trendyol'un resmi satıcı olmayışı endişelendiriyor.

2 tane alacağım bu yüzden iyice irdeliyorum.

Hangisini tercih etmeliyim ?

Plus almak yerine promalmanız daha mantıklı olur

6.7 ceplere falan sığmıyor, sığsa bile rahatsız edici. ben 15 alırdım. veya 14 pro yurt dışı

15 pro aldım 1 hafta önce max serisi arkadaşlarında dediği gibi çok büyük telefon kılıfla vs. baya kalın duruyor tek elle rahat kullanamazsın 15 al ya da 15pro derim son tercih senin tabi

Trendyol sorun olmaz ama kesinlikle düz model almalısın. 12 mini’den 15’e geçtim, hala büyük geliyor.

YD 15 Pro al bence

Plus almak yerine promalmanız daha mantıklı olur
şu anki durumda plus 56k pro 67k ciddi bir fark 2 telefon alacağım için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6.7 ceplere falan sığmıyor, sığsa bile rahatsız edici. ben 15 alırdım. veya 14 pro yurt dışı
YD 15 Pro al bence
YD almayı düşünmüyorum. Bu fiyatları vermişken aklımda soru işareti olsun istemiyorum.

şu anki durumda plus 56k pro 67k ciddi bir fark 2 telefon alacağım için.

YD almayı düşünmüyorum. Bu fiyatları vermişken aklımda soru işareti olsun istemiyorum.
Hangi ildesin nakit mi alıcan

Prolara para yetmiyorsa
256 düz 15 ben aldım 51200 dün amazondan
Zaten hepimiz kılıfla kullanıyoruz renk olarak ucuzu alabilirsiniz

Hangi ildesin nakit mi alıcan
evet nakit

Merhaba.

iphone 7 kullanıyorum ve artık telefonumu değiştireceğim. Bazı kampanyalar var, bunlardan yararlanmak istiyorum.

iphone 15 256 GB ile iphone 15 Plus 128 GB arasında kaldım.

iphone 15 256 GB resmi satıcılarda turkcell hepsiburada gibi vb. ORTALAMA 53500 TL civarında.

iphone 15 Plus 128 GB ise Trendyol'da Trendyol satıcısında 56 400 TL.

Apple destek ile konuştum resmi satıcı olmadığı için trendyol hakkında bir güvence vermedi. Trendyol ise 2 yıllık Apple Türkiye garantili olduğunu söylüyor.

Fiyat performans açısından Plus olan model daha mantıklı geliyor. Ama Trendyol'un resmi satıcı olmayışı endişelendiriyor.

2 tane alacağım bu yüzden iyice irdeliyorum.

Hangisini tercih etmeliyim ?
iki model arasındaki en belirgin farklardan biri de ortalama 6 saatlik şarj süresi farkı. Plus modeli 6 saat daha uzun kullanım sunuyor.

Prolara para yetmiyorsa
256 düz 15 ben aldım 51200 dün amazondan
Zaten hepimiz kılıfla kullanıyoruz renk olarak ucuzu alabilirsiniz
dün 51200 e mi aldınız iphone 15 256 GB'ı ? çok iyi fiyatmış.

evet nakit

iki model arasındaki en belirgin farklardan biri de ortalama 6 saatlik şarj süresi farkı. Plus modeli 6 saat daha uzun kullanım sunuyor.

dün 51200 e mi aldınız iphone 15 256 GB'ı ? çok iyi fiyatmış.
Sarı siteden bak dostum telefoncudan al daha uyguna bulursun 2 tane alınca indirimde yapar plus al tavsiyem

Geri