HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,926
70 çıkılırsa QP'de en son 4080 sistemi vardı sanırım sağlam da sistemdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gel sana özelleştirme ile bunu alalım
70 çıkılırsa QP'de en son 4080 sistemi vardı sanırım sağlam da sistemdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burdan alışveriş hiç yapmadım güvenlimidir ve tavsiye edermisiniz herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum yada pişmanlıkMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş monitör de alacak kankam muhtemelen bütçe aşabilir. Eğer ekran kartı 4070'e düşerse7800x3d
Msi b650 gaming plus
Patriot 6600 32 gb mhz ram
Kingston renegade
Rtx 4070ti colorfu /l deepcool cc560 750 w
Deepcool lt720/Thermalright pearless asassin 120 se gaming gen
hocam bu özelleştirilmişmi yoksa hazır mı parçalarda darbogaz vs gibi sıkıntı çıksın istemiyorumda7800x3d
Msi b650 gaming plus
Patriot 6600 32 gb mhz ram
Kingston renegade
Rtx 4070ti colorfu /l deepcool cc560 750 w
Deepcool lt720/Thermalright pearless asassin 120 se gaming gen
QP sitesi NVIDIA ile sponsorlu. Ekstra olarak youtuberlar tarafından sistemler çıkarılıyor. Technopat PCHocası gibi bu sistem de PCHocasına özel bir sistem herhangi bir güven sıkıntısı yaşayabileceğin bir yer değil.Burdan alışveriş hiç yapmadım güvenlimidir ve tavsiye edermisiniz herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum yada pişmanlık
Güvenilir.
Burdan alışveriş hiç yapmadım güvenlimidir ve tavsiye edermisiniz herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum yada pişmanlık
SSD FURY RENEGADE.özelleştirebilecegimiz parçalar nedir bunda hocam neyi neyle değiştirmeyiliz bu sistemde
Tek tek toplamak bu b650m k alma bu aradahocam bu özelleştirilmişmi yoksa hazır mı parçalarda darbogaz vs gibi sıkıntı çıksın istemiyorumda