S20fe alın hocamgüncelleme desteği yönünden çok şüphe duyuyorum ondan buraya da sormak istedim. s20fe a34 e göre sanırım çok üstün bi telefon olsa da güncelleme desteği duurmları eşitler mi diye merak ettim
Sanmiyorum sistemi zaten iyi a34 den da uzun gideruzun süreli kullanımda çok sorun yaratır mı
Eşitleyemez s20fe algüncelleme desteği yönünden çok şüphe duyuyorum ondan buraya da sormak istedim. s20fe a34 e göre sanırım çok üstün bi telefon olsa da güncelleme desteği duurmları eşitler mi diye merak ettim
Normal kullanımda rahat çıkartır ama 1 günü ben hiç oyun oynamıyorum sosyal medya vs girdiğimde 1 günü çıkarıyor her gece takıyorum şarja6 aydır s20 fe kullanıyorum hocam tek sıkıntısı bataryası gün içinde konum bluetooth felan kullanırsan gün sonunu götürmüyor iyi bir powerbank alırsan tadından yenmez bir telefon
çok telefon kullanacağımı düşünmüyorum zaten haftaiçleri okuldan 4 gibi dönüyorum ondan şarjın çok sorun olcağını sanmam6 aydır s20 fe kullanıyorum hocam tek sıkıntısı bataryası gün içinde konum bluetooth felan kullanırsan gün sonunu götürmüyor iyi bir powerbank alırsan tadından yenmez bir telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal kullanımda rahat çıkartır ama 1 günü ben hiç oyun oynamıyorum sosyal medya vs girdiğimde 1 günü çıkarıyor her gece takıyorum şarja
O zaman sıkıntı yok kamerası güzel işlemcisi güçlü s20 fe alınırçok telefon kullanacağımı düşünmüyorum zaten haftaiçleri okuldan 4 gibi dönüyorum ondan şarjın çok sorun olcağını sanmam
Yok hocam telefon şuan cok hizliuzun süreli kullanımda çok sorun yaratır mı
Hala amiral gemisi s20 fe vardı arkadasimda diğerinde a34 dağlar kadar fark var arasindaA34 al hem guncellik hemde sarj bakımından cok iyi s20 fe artık eskidi en dusuk s21 fe bakılabilir