DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,378
1k ya delux m800 Pro geldiğini düşünürsek var.Site güvenilir mi?
Bu fiyata daha iyisi var mı?
Ve ben AtackShark X3 alırım.
1k ya delux m800 Pro geldiğini düşünürsek var.Site güvenilir mi?
Bu fiyata daha iyisi var mı?
tabii ki bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haklısın ama güzel mouse
dragon fly açık ara daha iyi bütçe varsa dragonfly ama yoksa bu da güzel
skatez var mi bu modele uygun?1ms valorant için iyidir
Site güvenilir. Şuan yok.
skatez var mi bu modele uygun?
O zaman, bence güvenli değilevet fakat garanti veya iade yapmazlar.
M800 Pro 1600 ₺ bandına çıktı hocam, bas bas bağırmıştım alın indirimdeyken çoğeyi fare diye.1k ya delux m800 Pro geldiğini düşünürsek var.
yok güvenliO zaman, bence güvenli değil.
bide hocam çok hafif değil m8![]()
Pulsar Xlite ( Kablolu ) için Hoverpad V3 Mouse Skate
wraithesports.com
Hafif olması çok daha iyi bence. Alışma süreci var eğer ağır bir mouseden geçiyorsan ama alışınca müptelası oluyorsun.yok güvenli
bide hocam çok hafif değil m8
Skatezleri gayet yeterli ama ben daha çok kaymasını istiyorum dersen bu var https://wraithesports.com/products/pulsar-x-lite-icin-hoverpad-mouse-skateskatez var mi bu modele uygun?
M800pro 1600 TL ATTACK SHARK X3 kronik sorunlu gecikme yapıyor1k ya delux m800 Pro geldiğini düşünürsek var.
Yok gecikmesi falan yok. Normal bir mouse.Skatezleri gayet yeterli ama ben daha çok kaymasını istiyorum dersen bu var https://wraithesports.com/products/pulsar-x-lite-icin-hoverpad-mouse-skate
M800pro 1600 TL ATTACK SHARK X3 kronik sorunlu gecikme yapıyor
Mcu'su kötü olduğu için gecikme yapıyor 3395 sensörün performansını veremiyor yabancı kaynaklardan araştırma yapabilirsinYok gecikmesi falan yok. Normal bir mouse.
ama o wireless olan icin degil miSkatezleri gayet yeterli ama ben daha çok kaymasını istiyorum dersen bu var https://wraithesports.com/products/pulsar-x-lite-icin-hoverpad-mouse-skate
M800pro 1600 TL ATTACK SHARK X3 kronik sorunlu gecikme yapıyor
Mcu'su kötü olduğu için gecikme yapıyor 3395 sensörün performansını veremiyor yabancı kaynaklardan araştırma yapabilirsin
kablosuz hali var mi?Hafif olması çok daha iyi bence. Alışma süreci var eğer ağır bir mouseden geçiyorsan ama alışınca müptelası oluyorsun.
@SneeXama o wireless olan icin degil mi
kablosuz hali var mi?
Var da sanırım stokta yok şuan. Amazonda 2k gösteriyor. Ama VGN daha mantıklı olur 2k bütçedeama o wireless olan icin degil mi
kablosuz hali var mi?
@SneeX
çokmuş ya, bu mousenin türkçe incelemesi var mı? kablolu hali çünkü ağırlık farkı falanda varmışVar da sanırım stokta yok şuan. Amazonda 2k gösteriyor