İphone 13 e gecmeyi düsünüyorum

promenTa

80+
Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim

İphone dışı düşünmek daha mantıklı olur bence

Arkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim
Bende mi note 10 lite dan 13 e geçtim. 16 ay olacak neredeyse ve pil sağlığım 89. Ben gayet memnunum sadece pil bi tık az ama o telefona göre az diyeyim.

ben redmi note 8 den iphone 13 geçtim gayet memnunum hem şarj hem yazılım olarak çok iyi

Paran varsa geç gitsin apple iyidir 😎

Önerim s22u alman, zaten fiyatları aynı.

Samsung kullanan adam Samsung çok güzel değil de iPhone b*k gibi dermiş😀
İphone b*k gibi fln demedim bi kere cahil adam her yerde kendini belli edermiş 38k 13e vereceğime s23 plus yada s22 ultra alırım performans olarak daha iyi

alınabilir ama fiyat önemli ne kadara alacaksınız ?

Samsung kalkıp bulaşıkları yikasin yine de iPhone bı başka pasam
Bencede haklısın zaten başka hiçbir şekilde açıklama yapazsın anca kendi bu tarz şaçma başlıklarla avut

Geri