erayisteya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 318
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Delete basiyorum girmiyor bios kısımına donup kaliyor f12 ise boot menüsü.Delete veya F12
Delete basiyorum girmiyor bios kısımına donup kaliyor f12 ise boot menüsü.Delete veya F12
Boot menüsü çok karışık Usb-cd Usb-hdd usb-fd diye değişik seçenekler var hangisini seçmeliyim? Birde kuurlum sırasında kendini yeniden başlatıyor bazen windows ondada yeniden bu usbyi seçmeliyim değilmi?Boot menüsüne gir. Boot seçeneklerinde usb yi ilk sıraya alıp; kaydet çık.
Yok hocam çıkmıyor.Usb nin adı çıkmıyor mu?
O usb-cd ve diğerlerini falan denemelimiyim?Hocam sen birinden doğrudan yardım almanda fayda var. Buradan ne olduğunu anlamamız zor.
Usb yi rufuslamı hazırladın? Hazırladıysan , biçimlendirme seçeneklerinde eski bios seçeneğini işaretleyip yazdır.
Bios ekran görüntüleri atarsan bir bakalım.
Disk bölümünü MBR seçtim ve artık bios olarak seçildi hocamAlıntıyı görüntüleGördüğünüz gibi hocam bios türünü seçemiyorum. Birde bios'a girebiliyorum artık.(bios sürümüm CMOS)
Maalesef. Usbyi algıladı sonunda ama setup başlamiyor şu bilgisayarı uyku moduna falan alınca gelen arka plan var sadece setup'a dair hiçbirşey yok @EFI Shell hocam siz bi el atabilirmisinizKurulum yaptın mı?
Başka bir usb ile deneyin. Usb yok ise de dert değil ama csmi açmak gerekir. Ayarı yok ise csm açık olabilir. Öyleyse windows 7'yi gpt olarak yani uefi olarak kullanabilirsiniz.Maalesef. Usbyi algıladı sonunda ama setup başlamiyor şu bilgisayarı uyku moduna falan alınca gelen arka plan var sadece setup'a dair hiçbirşey yok @EFI Shell hocam siz bi el atabilirmisiniz