Windows 7'de ethernet driver kurulumu

Boot menüsüne gir. Boot seçeneklerinde usb yi ilk sıraya alıp; kaydet çık.

Boot menüsüne gir. Boot seçeneklerinde usb yi ilk sıraya alıp; kaydet çık.
Boot menüsü çok karışık Usb-cd Usb-hdd usb-fd diye değişik seçenekler var hangisini seçmeliyim? Birde kuurlum sırasında kendini yeniden başlatıyor bazen windows ondada yeniden bu usbyi seçmeliyim değilmi?

Hocam sen birinden doğrudan yardım almanda fayda var. Buradan ne olduğunu anlamamız zor.

Hocam sen birinden doğrudan yardım almanda fayda var. Buradan ne olduğunu anlamamız zor.
O usb-cd ve diğerlerini falan denemelimiyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gelişmiş başlangıç başlatırsam olurmu?

Son düzenleme:
Usb yi rufuslamı hazırladın? Hazırladıysan , biçimlendirme seçeneklerinde eski bios seçeneğini işaretleyip yazdır.
Bios ekran görüntüleri atarsan bir bakalım.

Usb yi rufuslamı hazırladın? Hazırladıysan , biçimlendirme seçeneklerinde eski bios seçeneğini işaretleyip yazdır.
Bios ekran görüntüleri atarsan bir bakalım.
rufus.PNG
Gördüğünüz gibi hocam bios türünü seçemiyorum. Birde bios'a girebiliyorum artık.(bios sürümüm CMOS)

Maalesef. Usbyi algıladı sonunda ama setup başlamiyor şu bilgisayarı uyku moduna falan alınca gelen arka plan var sadece setup'a dair hiçbirşey yok @EFI Shell hocam siz bi el atabilirmisiniz
Başka bir usb ile deneyin. Usb yok ise de dert değil ama csmi açmak gerekir. Ayarı yok ise csm açık olabilir. Öyleyse windows 7'yi gpt olarak yani uefi olarak kullanabilirsiniz.

Geri