waterghost
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 246
nasıl buldunuz bu gazeteyiMerhaba elimde bir osmanlı gazatesi var. Hatıra olarak saklıycam ama ne yazıyor ne ediyor bilmiyorum. Okumayı bilen varsa en azından manşette ne yazıyor söyleyebilir mi? Osmanlıca olduğundan emin değilim belki arapçadır.
hocam başka neler yazıyor tam olarak nasıl kullanıyoruzabdülmecid ve kızı dürüşehvar fotoğraftakiler 27 eylül 1339 da dağıtılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
google lensden baktım
hocam bi gezimde girdiğim antikacı satıyordu benimde ilgimi çekti aldımnasıl buldunuz bu gazeteyi![]()
google lense atıyorsun fotoğrafı yazılar çıkıyor onlar kopyalayıp çeviriyorsunhocam başka neler yazıyor tam olarak nasıl kullanıyoruz
hocam bi gezimde girdiğim antikacı satıyordu benimde ilgimi çekti aldım
güzel bir koleksiyonluk parça hayırlı olsunhocam başka neler yazıyor tam olarak nasıl kullanıyoruz
hocam bi gezimde girdiğim antikacı satıyordu benimde ilgimi çekti aldım
sağ olun hocamgüzel bir koleksiyonluk parça hayırlı olsun![]()
hocam bu şekilde ilerlemek zor gibi duruyor tarih bölümünde okuyan arkadaşınız veya tanıdığınız varsa ondan yardım isteyin.o zaman gazete farsça mıdır? daha 8 sayfası var hepsini okumak istiyorum da
sağ olun hocam
varda anca eve gelebildim gece gecede rahatsız etmeyeyim dedim ama işte çokta merak ettimhocam bu şekilde ilerlemek zor gibi duruyor tarih bölümünde okuyan arkadaşınız veya tanıdığınız varsa ondan yardım isteyin.
sabrın sonu selamettirvarda anca eve gelebildim gece gecede rahatsız etmeyeyim dedim ama işte çokta merak ettim![]()
çevirdiğiniz zaman ne yazdığını buradan yazarsanız çok sevinirim okumak isterim.varda anca eve gelebildim gece gecede rahatsız etmeyeyim dedim ama işte çokta merak ettim![]()